Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Pet shop

PET CITY

1%
στις αγορές σας από τα καταστήματα

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα 90 καταστήματα Pet City σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δεν μπορείτε να κάνετε online συναλλαγές με €πιστροφή.

Προϊόντα των Pet City

Στα καταστήματα Pet City βρίσκετε όσα χρειάζεστε για τα κατοικίδιά σας:

  • Τροφές και λιχουδιές
  • Αξεσουάρ και παιχνίδια
  • Είδη υγιεινής και περιποίησης
  • Σπιτάκια και κλουβάκια
  • Κτηνιατρικά προϊόντα

Στα Pet City βρίσκετε πάνω από 16.000 προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες για τα κατοικίδιά σας.

Όραμα

«Μέσα από μια ολική ανανέωση, εμπνευσμένη από τη νέα εποχή των Pet City, που έχει ως όχημα την αγάπη για τα ζώα σε συνδυασμό με την απόλυτη γνώση για τη φροντίδα τους, τα Pet City πραγματώνουν τη νέα εικόνα τους».

Για την Pet City

Η ανανεωμένη εικόνα των Pet City έχει σχεδιαστεί με βάση όλες τις σύγχρονες τάσεις. Έτσι, προσφέρει στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία αγορών.

Η νέα αγοραστική εμπειρία ενισχύεται από την παροχή νέων υπηρεσιών, όπως καλλωπισμό και κτηνιατρική παρακολούθηση, σε συνδυασμό με τη μοναδική ποικιλία προϊόντων και αξεσουάρ για κάθε ανάγκη του κατοικιδίου.

Τα καταστήματα δεν βασίζονται μόνο στους ανακαινισμένους χώρους τους, τα πιστοποιημένα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση μέσα από τη γνώση του αντικειμένου και την αγάπη για τα ζώα που διαθέτει κάθε υπάλληλος.

Μέσα από αυτή την ανανεωμένη αγοραστική εμπειρία, το κοινό που επιθυμεί να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις έχει δίπλα του τα Pet City.

Τα καταστήματα Pet City ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και την εξειδίκευση που απαιτεί η φροντίδα των κατοικιδίων.

Προσφέρουν το καλύτερο για κάθε πολύτιμο μέλος της οικογένειας μέσα από τις κατάλληλες υπηρεσίες και προϊόντα.