Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Παιχνίδια

Perfectoys

1%
στις αγορές σας στα καταστήματα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε όλα τα καταστήματα Perfectoys στην Αττική που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Συναλλαγές με €πιστροφή κάνετε και online από το perfectoys.gr.

Προϊόντα στα καταστήματα Perfectoys

Στα καταστήματα παιχνιδιών Perfectoys βρίσκετε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα:

  • Παιχνίδια και σχολικά
  • Παιδικά ρούχα και παπούτσια
  • Είδη άθλησης και χόμπι
  • Τροχήλατα
  • Έπιπλα παιδικού δωματίου
  • Είδη διακόσμησης σπιτιού και εποχιακά

Όραμα

«Το όραμά μας είναι να κάνουμε τον κόσμο των παιδιών όσο πιο PERFECT γίνεται! Γιατί το παιχνίδι δεν είναι μόνο ανάγκη αλλά κατοχυρωμένο δικαίωμα των παιδιών».

Για τα Perfectoys

Η ιστορία των Perfectoys βρίσκεται βαθιά μέσα στο χρόνο κι έχει γλυκιά γεύση, εμπλουτισμένη με σιρόπι και πολλή σοκολάτα! Τα Perfectoys ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1960 ως ζαχαροπλαστεία με την επωνυμία PERFECT και πολλές καλές αναμνήσεις της πάλαι ποτέ αριστοκρατίας της Πλατείας Βικτωρίας.

Το 1992 το PERFECT έγινε Perfectoys κι άλλη μια εξίσου γλυκιά ιστορία ξεκίνησε, γεμάτη νοσταλγικές αναμνήσεις και πολλά ποιοτικά παιχνίδια, διαλεγμένα με φινέτσα και γούστο. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε με τη δημιουργία νέων καταστημάτων.

Οι δυσκολίες της σύγχρονης εποχής, σε συνδυασμό με την έλλειψη χρόνου από μέρους των καταναλωτών, οδήγησαν στην ανάγκη της δημιουργίας ενός ακόμα σημείου, του ηλεκτρονικού καταστήματός μας perfectoys.gr  με πανελλαδική εμβέλεια.