Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

L'angolo

2%
στο εστιατόριο
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο εστιατόριο L'angolo στα Χανιά.

Οι γεύσεις στο L'angolo

Στο εστιατόριο L’angolo μπορείτε να δοκιμάσετε:

  • Σαλάτες και ορεκτικά, όπως ρολάκια σολωμού, κρητική σαλάτα σε καλαθάκι από παξιμάδι, πίτσες-σάντουιτς και ανοιχτό σκορδόψωμο
  • Πίτσες και ζυμαρικά, όπως πίτσα μπάρμπεκιου και γαριδομακαρονάδα 
  • Κρέατα, όπως τη συνταγή του Καίσαρα με βάση το κοτόπουλο
  • Χειροποίητα γλυκά, όπως πανακότα και σοκολατόπιτα
  • Λίστα κρασιών

Για το L' angolo

Στο νέο ιταλικό εστιατόριο της Νταλιάνη θα χορτάσετε απόλαυση σε τιμές άλλης εποχής. Μέσα στη θετική αύρα του πιο πολυσύχναστου αστικού πεζόδρομου, το νέο ιταλικό εστιατόριο συνδυάζει τη ζεστασιά του ανανεωμένου χώρου με την εμπειρία και το χαμόγελο των δυο νέων ιδιοκτητριών του.

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, αγαπημένες γεύσεις και χορταστικές μερίδες. Όλα αυτά θα σας κοστίσουν ίσως λιγότερο από 10 ευρώ το άτομο.

Το L’ angolo, που στα ιταλικά σημαίνει γωνία, θα το συναντήσετε στην κεντρική γωνία του πεζόδρομου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν περίπου 3 χρόνια στην Ιεράπετρα, όπου και διαπρέπει μέχρι σήμερα. Όλα του τα πιάτα είχαν ιδιαίτερη απήχηση αφού ο κόσμος σύντομα ξεκίνησε να κάνει ουρές για να τα απολαύσει.

Συμπληρώνοντας περισσότερους από 9 μήνες λειτουργίας και κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς φίλους και στα Χανιά, το L'angolo προ(σ)καλεί όλους όσους δεν το έχουν δοκιμάσει, ακόμα και είναι λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας, να το ανακαλύψουν.

Όσα και να γραφτούν για τις γεύσεις, θα πρέπει να δοκιμάσετε ολόκληρο τον κατάλογο για να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής που προσφέρει το L'angolo είναι σταθερή και πολύ ικανοποιητική.

Κι αν όλα αυτά τα συνδυάσετε με τη φιλική εξυπηρέτηση και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, ξέρετε γιατί το L'angolo είναι από τις καλύτερες προτάσεις ιταλικής κουζίνας στα Χανιά.