Ένα όμορφο νεοκλασικό στην καρδιά της πολύβουης Πανόρμου στεγάζει ένα από τα δημοφιλέστερα κυπριακά στέκια της πόλης. Ο retro chic χώρος, με τα γύψινα σκαλιστά ταβάνια, τα ξύλινα πατώματα, τους μεγάλους καθρέφτες και τις μπροκάρ ταπετσαρίες κερδίζουν γρήγορα τις εντυπώσεις.
Προσεγμένη, παραδοσιακή κουζίνα. Είναι το πιο ευπρόσωπο κυπριακό εστιατόριο της πόλης. Το σχετικό κυπριακό έθιμο επιβάλλει, τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα το επισκεφθείτε, να παραγγείλετε την ποικιλία δύο ατόμων, η οποία είναι ουσιαστικά μια παρέλαση από δεκαπέντε μικρά και μεγαλύτερα πιατάκια που καταφτάνουν χωρισμένα κατά ομάδες –πρώτα τα κρύα ορεκτικά, μετά τα ζεστά, μετά τα αντίστοιχα κυρίως – στο τραπέζι σας. Από τα πιατάκια ξεχωρίζουν σίγουρα το ταλατούρι, ήτοι τζατζίκι με δυόσμο, η λούτζα (καπνιστό χοιρινό), η μοσχομυριστή σεφταλιά με κανέλα και μοσχοκάρυδο, η αφέλια (χοιρινά κομματάκια μαριναρισμένα σε κρασί και κόλιαντρο) και οι ραβιόλες, ζυμαρικά γεμισμένα με χαλούμι και δυόσμο, χαλούμι, το οποίο στη σχάρα αποκτάει βουτυράτη αίσθηση, και νόστιμες κούπες (κροκέτες από πλιγούρι γεμιστές με χοιρινό κιμά, κρεμμύδι και μυρωδικά ), και κουπέπια (ντολμαδάκια ). Από τα κυρίως πιάτα, σε μίνι βερσιόν, αξίζει να δοκιμάσετε δοκιμάσετε κολοκάσι, ήτοι κοκκινιστό χοιρινό με λαχανικά και γλυκοπατάτα. Η ώρα του γλυκού θα φέρει… σιροπιαστά μπαστουνάκια ζύμης με αμύγδαλο.