Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Καφέ

JuJu Bar Restaurant

5%
στο εστιατόριο

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο φημισμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας JuJu Bar Restaurant, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Οι υπηρεσίες παρέχονται τόσο στους πελάτες των ξενοδοχείων (διαμένοντες) όσο και σε εξωτερικούς πελάτες (μη διαμένοντες).

Οι υπηρεσίες του JuJu Bar Restaurant

Το Juju Bar Restaurant αποτελεί το τέλειο σκηνικό για μια ξεχωριστή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας. Σας προσφέρει νόστιμα πιάτα, μουσική και cocktails, είτε είστε ένοικος του Divani Caravel, είτε επισκέπτης του.

Ο επισκέπτης παρασύρεται σε έναν μοναδικό χώρο με μαύρο μαρμάρινο πάτωμα, τοίχους από έβενο, art deco χαρακτηριστικά και art installations. Ατμοσφαιρικό, μοντέρνο και σαγηνευτικό, γίνεται το «it place».

Το καλοκαίρι, το JuJu Bar Restaurant ανεβαίνει στο rooftop του ξενοδοχείου και σας προσφέρει μια εκπληκτική πανοραμική θέα της Αθήνας.

Για τον όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 60 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία μας. Εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.