Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κοσμήματα

Jewls and Jems

2%
στις αγορές σας στα καταστήματα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Jewls and Jems στη Γλυφάδα, το Athens Metro Mall και το The Mall Athens που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online στο jewlsandjems.com.

Προϊόντα στα Jewls and Jems

Στα καταστήματα Jewls and Jems βρίσκετε είδη δώρων και κοσμήματα υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ σας:

  • Κολιέ
  • Βραχιόλια
  • Σκουλαρίκια
  • Ρολόγια

Όραμα

«Η ομάδα μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να σας προσφέρει μια ευχάριστη και απρόσκοπτη εμπειρία κάθε φορά που ψωνίζετε σε ένα από τα καταστήματα ή το e-shop μας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε ανεπανάληπτη εξυπηρέτηση μετά την πώληση».

Για τα Jewls and Jems

Η εταιρεία Jewls and Jems, που ιδρύθηκε το 1995, έχει πιάσει εδώ και χρόνια τον παλμό της βιομηχανίας κοσμημάτων.

Μπορεί οι καιροί να αλλάζουν, ένα πράγμα όμως δεν αλλάζει, η δέσμευσή μας για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Με προσήλωση στη λεπτομέρεια, τα σχέδια μας, όπου το κλασικό συναντά το ιδιαίτερο, θέτουν τα νέα πρότυπα στον χώρο του κοσμήματος. Σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές σε κομμάτια που εκφράζουν την προσωπικότητα σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δουλεύει ακούραστα για να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο, σε μεγάλη ποικιλία για τη συλλογή σας.