Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ένδυση

Happy Sizes

1%
στις αγορές σας στα καταστήματα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Happy Sizes στη Θεσσαλονίκη.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το happysizes.gr.

Τα προϊόντα των Happy Sizes

Στα καταστήματα Happy Sizes βρίσκετε καθημερινά και βραδινά γυναικεία ενδύματα υψηλής ποιότητας σε curly regular και μεγάλα μεγέθη για κάθε ανάγκη σας, καθώς και:

  • Εσώρουχα
  • Αξεσουάρ
  • Παπούτσια και μπότες με μεγάλη περίμετρο γάμπας

Για τα Happy Sizes

Τα Happy Sizes είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το λιανικό εμπόριο γυναικείων ενδυμάτων σε curly regular και μεγάλα μεγέθη.

Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου διαθέτει 3 καταστήματα. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσα από το happysizes.gr.

Τα Happy Sizes έχουν ως γνώμονα τη γυναίκα του σήμερα. Εμπνέονται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες της και προσφέρουν συλλογές υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Κυρίως, όμως, αγαπούν το γυναικείο σώμα. Το αγκαλιάζουν παρέχοντας μια πολύ μεγάλη συλλογή σε ενδύματα στο μεγαλύτερο εύρος μεγεθών.

Καθημερινά, επίσημα και βραδινά ρούχα, αλλά και εσώρουχα, παπούτσια, μπότες και αξεσουάρ διαμορφώνουν ολοκληρωμένα σύνολα και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας που θέλει να είναι κομψή και μοντέρνα.

Στόχος είναι η ανάδειξη της θηλυκότητας μέσα από τις τάσεις της μόδας, το στυλ και την κομψότητα, ώστε κάθε γυναίκα να ακτινοβολεί ομορφιά και θετική διάθεση σε όλες τις εμφανίσεις της.