Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ακτοπλοϊκές εταιρείες

GOLDEN STAR FERRIES

5%
σε εισιτήρια και αγορές σας

Ταξιδέψτε στις Κυκλάδες με την Golden Star Ferries. Κλείστε τα εισιτήριά σας στα γραφεία της Golden Star Ferries και online στο goldenstarferries.gr και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Επιπλέον, έχετε 5% €πιστροφή στις αγορές σας από τα μπαρ και τα Gift Shop των πλοίων.

Υπηρεσίες της Golden Star Ferries

Με την Golden Star Ferries κλείνετε τα εισιτήριά σας και ταξιδεύετε στα νησιά: Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο και Σαντορίνη.

Φτάνετε στον προορισμό σας με τα πλοία: ANDROS QUEEN, SUPERFERRY και SUPEREXPRESS.

Κερδίζετε 5% €πιστροφή στην Golden Star Ferries με αγορές:

  • Εισιτηρίων online από το goldenstarferries.gr.Τα ευρώ €πιστροφή πιστώνονται σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Εισιτηρίων από τα κεντρικά γραφεία της Golden Star Ferries.
  • Από τα μπαρ και τα Gift Shop των πλοίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Όραμα

«Να συμβάλλουμε στη συνολική ανάπτυξη των νησιών μας και στον τουρισμό, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον τρόπο ταξιδιού.

Στόχος μας είναι κάθε χρόνο αφενός να βελτιώνουμε την καθημερινή μας λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχουμε εντός και εκτός πλοίων και αφετέρου να αναπτύσσουμε τον στόλο μας και να υλοποιούμε τον στρατηγικό μας σχεδιασμό με ιδανικό τρόπο. Έτσι θα μπορούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία ταξιδιού και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές και μεταφορικές υπηρεσίες.

Η προσέγγιση και η καθημερινή παρουσία μας και επαφή με το επιβατικό κοινό μάς κατέστησαν ισχυρούς παίκτες σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε με ίδια κεφάλαια στην ανάπτυξη του στόλου μας με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία». 

Για την Golden Star Ferries

Η Golden Star Ferries δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα στη γραμμή της Ραφήνας από το 2011, προσεγγίζοντας τα μοναδικά νησιά των Κυκλάδων: Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο και Σαντορίνη. Πραγματοποιεί καθημερινές αναχωρήσεις σε ετήσια βάση, προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές και μεταφορικές υπηρεσίες.

Στον στόλο της ανήκουν τα:

  • F/B SUPERFERRY. Ένα ποιοτικό και σύγχρονο πλοίο, με πολυτέλεια και τους μεγαλύτερους και πιο άνετους ξενοδοχειακούς χώρους στη γραμμή. Αναβάθμισε συνολικά τις Κυκλάδες δημιουργώντας νέες απαιτήσεις και δεδομένα.
  • F/B ANDROS QUEEN. Με το συγκεκριμένο πλοίο διεύρυνε το φάσμα των υπηρεσιών της. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία του ιδανικού και σύγχρονου πλοίου στο σύνολο της ελληνικής ακτοπλοΐας.
  • HSC SUPEREXPRESS και HSC GOLDEN PRINCESS. Πολυτελή ταχύπλοα για τους εμπορικούς προορισμούς του κεντρικού Αιγίου και όχι μόνο.