Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ακτοπλοϊκές εταιρείες

Fast Ferries

5%
στα εισιτήρια

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή κλείνοντας εισιτήρια στη Fast Ferries για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων με €πιστροφή κάνετε και online στο fastferries.com.gr.

Υπηρεσίες της Fast Ferries

Με τη Fast Ferries κλείνετε τα εισιτήριά σας και ταξιδεύετε στην Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο και τη Νάξο. Φτάνετε στον προορισμό σας με τα σύγχρονα πλοία THEOLOGOS P., EKATERINI P. και FAST FERRIES ANDROS.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας:

Όραμα

«Φιλοδοξούμε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε όλα εκείνα που μας καταξίωσαν από το 2007 στη γραμμή των Κυκλάδων, τη συνέπεια, την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την ποιότητα ταξιδιού και την εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να είμαστε αφενός η βέλτιστη επιλογή για τον ταξιδιώτη στην Άνδρο, την Τήνο και τη Μύκονο και αφετέρου μοχλός ανάπτυξης και ευημερίας των νησιών.

Εξασφαλίζουμε στους νησιώτες την απαραίτητη και ζωογόνο σύνδεση με την Αττική».

Για τη Fast Ferries

Η Fast Ferries επενδύει όχι μόνο στην ποιότητα των πλοίων της, αλλά και στον τομέα της ασφάλειας πληρώντας τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές.

Επενδύει σε στελέχη υψηλού επιπέδου και φροντίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού και των μεταφορέων ώστε να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Άλλωστε, η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας στη διά θαλάσσης μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων είναι μία διαδικασία που ακολουθείται πιστά στη Fast Ferries.

Από το 2012 πραγματοποιεί 2 καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από τη Ραφήνα όσο και από τα νησιά, με δρομολόγια όλο τον χρόνο.