Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ασφάλειες

Eurolife FFH ΑΕΑΖ

2%
στην πληρωμή ασφαλίστρων

Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή στα περισσότερα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Προγράμματα Υγείας της Eurolife FFH AEAZ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων με πάγια εντολή πληρωμής στην πιστωτική κάρτα σας Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Προγράμματα της Eurolife FFH AEAZ

Στην Eurolife FFH AEAZ βρίσκετε Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου και Προγράμματα Υγείας που αφορούν:

  • Την Αποταμίευση
  • Τη Σύνταξη
  • Την Υγεία

Από τις συναλλαγές με €πιστροφή εξαιρούνται:

Πώς ενεργοποιείτε την πάγια εντολή

Για να ενεργοποιήσετε την πάγια εντολή πληρωμής στην πιστωτική κάρτα σας πρέπει να:

  • Ενημερώσετε τον ασφαλιστικό συνεργάτη ότι θέλετε να πληρώνετε τα ασφάλιστρα με πιστωτική κάρτα σας από την επόμενη ημερομηνία πληρωμής.
  • Συμπληρώσετε και να υπογράψετε την ενότητα για τον τρόπο πληρωμής στην αίτηση ασφάλισης ή στην αίτηση τροποποίησης του συμβολαίου σας. Θα την λάβετε από τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, και θα την στείλει ο ίδιος στην Eurolife FFH ΑΕΑΖ.

Εάν πληρώσετε τα ασφάλιστρα του συμβολαίου Ασφάλισης Περιουσίας σας με πιστωτική κάρτα Eurobank, είτε σε μηχάνημα POS είτε online, δεν κερδίζετε αυτόματα το ποσοστό €πιστροφής που αναγράφεται. Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε ένα κατάστημα Eurobank.

Για τον ασφαλιστικό όμιλο Eurolife FFH

Ο ασφαλιστικός όμιλος Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited, σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Κατέχει ηγετική θέση στην προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων μέσω τραπεζών και συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία και διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στους ασφαλισμένους του. Αναγνωρίζοντας τη θέση και το ρόλο της στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδοφορίας της, μέσα από το +πράττουμε, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.