Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

ERGON

3%
Εκλεκτές πρώτες ύλες αξιοποιούνται με μια φιλοσοφία δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, σε ένα μενού με γεύση Ελλάδας, δια χειρός του γνωστού σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε: τηγανητές πατάτες με στάκα Χανίων, μαύρο τζατζίκι με καβουρδισμένο σκόρδο και μελάνι σουπιάς, φάβα Φενεού με σύγκλινο Μάνης και καραμελωμένα κρεμμύδια, τηγανόψωμο με λουκάνικο Τζουμαγιάς, ψητές πιπεριές και ντοματοπελτέ Σαντορίνης, παστουρμαδοπιτάκια με γιαούρτι και μαρμελάδα ντομάτας, σιτεμένη μοσχαρίσια μπριζόλα με μανιτάρια και λάδι τρούφας. Πιάτα γεμάτα φαντασία και γεύση σε προσιτές τιμές. Δεν είναι ένα απλό μαγαζί, αλλά μια ομάδα που διαλέγει και συσκευάζει ντόπιες νοστιμιές με την επωνυμία της εταιρείας και τα στοιχεία του παραγωγού να φιγουράρουν στην ετικέτα. Πίσω από την εταιρεία Έργον βρίσκονται οι δυο νεαροί γιοί της οικογένειας Δούζη, ο Θωμάς και ο Γιώργος. Η Έργον συλλέγει ξεχωριστές γεύσεις της χώρας μας και τις σφραγίζει με το λογότυπό της στον τόπο της παραγωγής τους. Δεν πρόκειται για «no name» προϊόντα· είναι επώνυμα, με τη βούλα του παραγωγού ή του μεταποιητή, το όνομα του οποίου «φιγουράρει» στην καλόγουστη ετικέτα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος υποδέχεται και τους μικρούς του φίλους με ειδικό καρεκλάκι που διαθέτει, ώστε να ευχαριστηθεί το γεύμα της όλη η οικογένεια.