Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Χαλιά / Μοκέτες / Καθαριστήρια

Οίκος Εφραίμογλου

1%
στα καταστήματα

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Εφραίμογλου σε όλη την Αττική που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το efremoglou.gr.

Προϊόντα

Στα καταστήματα Εφραίμογλου βρίσκετε μοναδικά χειροποίητα χαλιά σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας όπως:

  • Το σαλόνι
  • Την τραπεζαρία
  • Το παιδικό δωμάτιο

Αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό, την επιδιόρθωση και τη συντήρηση των χαλιών σας με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τη φύλαξή τους στις κατάλληλες συνθήκες.

Για τα καταστήματα Εφραίμογλου

Η οικογένεια Εφραίμογλου έχει συνδέσει το όνομά της με την παραδοσιακή ταπητουργία της Ανατολής. Στα καταστήματα Εφραίμογλου το φιλικό και έμπειρο προσωπικό σας κατατοπίζει στα μυστικά του χειροποίητου χαλιού και σας βοηθά να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Στα καταστήματα Εφραίμογλου δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση των χαλιών, η οποία γίνεται στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα. Έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να εγγυηθούμε τη σωστή υγιεινή και απολύμανση των χειροποίητων χαλιών και την ιδιαίτερη περιποίησή τους με οικολογικά υλικά.