Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κουφώματα

Eco bau

1%
στις αγορές σας
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή από τις αγορές σας στην Eco bau.

Προϊόντα της Eco bau

Στην Eco bau θα βρείτε προϊόντα για τις δομικές ανάγκες του σπιτιού σας, όπως:

  • Σίτες
  • Κουφώματα PVC
  • Ρολά ασφαλείας
  • Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Eco bau, μπορείτε να βρείτε και στο eco-bau.gr.

Όραμα

«Να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα κουφώματα στην αγορά δημιουργώντας έτσι πραγματικούς οπαδούς όχι απλά ευχαριστημένους πελάτες.

Θέλουμε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει την ποιότητα της Eco bau στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα».

Για την Eco bau

Τα πιστοποιημένα συνθετικά κουφώματα της Eco bau, πέραν από τις χαμηλές τιμές τους, διακρίνονται για την άψογη αισθητική και τον σχεδιασμό τους.

Εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους πρώτων υλών και αξεσουάρ στα συνθετικά κουφώματα, όπως: Aluplast, Maco, GU, Roto, Dr Hahn, Hoppe.

Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό η Eco bau μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των σημερινών τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα των κουφωμάτων.

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση οικονομοτεχνικών μελετών προσφέροντας τις καλύτερες τιμές σε συνθετικά κουφώματα. Παρέχουμε υπηρεσίες μετά την πώληση αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η εμπορική δραστηριότητα της Eco bau καλύπτει με άνεση τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς υποστηρίζοντας το δίκτυο των συνεργατών της με κέντρο διανομής στην Αθήνα.

Ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών είναι ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.