Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ακτοπλοϊκές εταιρείες

Dodekanisos Seaways

5%
στα εισιτήρια

Ταξιδέψτε στα Δωδεκάνησα και σε νησιά του Β.Α. Αιγαίου με την Dodekanisos Seaways. Αγοράστε τα εισιτήριά σας online στο www.12ne.gr και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Υπηρεσίες της Dodekanisos Seaways

Με τη Dodekanisos Seaways κλείνετε τα εισιτήριά σας και ταξιδεύετε στα νησιά: Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Φτάνετε στον προορισμό σας με τα πλοία: DODEKANISOS EXPRESS, DODEKANISOS PRIDE και ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ.

Αγορές εισιτηρίων με €πιστροφή κάνετε online από το www.12ne.gr.

Όραμα

«Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τη νησιωτικότητα και τον τουρισμό, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες όλων των προορισμών μας και να προσαρμοζόμαστε διαρκώς σε αυτές, διατηρώντας τη βιωσιμότητα των θαλάσσιων μεταφορών.

Στεκόμαστε με υπευθυνότητα στο πλευρό των νησιωτών μας και φροντίζουμε με αμείωτους ρυθμούς εργασίας για την απρόσκοπτη τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια: τρόφιμα, φάρμακα, εμπορεύματα και είδη ανάγκης.

Είμαστε διαρκώς διαθέσιμοι να συνδράμουμε και να εξυπηρετήσουμε όποιον και όπου είναι εφικτό, εξασφαλίζοντας πως όλες οι απαραίτητες μετακινήσεις θα γίνουν, ακόμα και για έναν επιβάτη».

Για τη Dodekanisos Seaways

H Dodekanisos Seaways δραστηριοποιείται από το 2000 στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Καθημερινά, 12 μήνες τον χρόνο, μεταφέρει με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια τους επιβάτες της σε 18 μοναδικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων και του Β.Α. Αιγαίου.

Στόχος της είναι να ενώνει τους ανθρώπους των νησιών, να προσφέρει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτική εμπειρία στους επισκέπτες και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.