Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Meteora Hotel

5%
στο ξενοδοχείο

Φέτος το Πάσχα επισκεφτείτε τα Μετέωρα και συνδυάστε την κατανυκτική ατμόσφαιρα με την όμορφη ανοιξιάτικη φύση. Κάντε κράτηση στο Divani Meteora Hotel και κερδίστε 5% €πιστροφή στη διαμονή σας και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Κερδίστε ευρώ €πιστροφή με την κράτησή σας

Στο ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel κερδίζετε ευρώ €πιστροφή στις κρατήσεις σας έως και 13.04.2024. Ισχύει για:

  • Πληρωμές στο ξενοδοχείο.
  • Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 2432023330.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δεν ισχύει για online πληρωμές.

Οι υπηρεσίες του Divani Meteora Hotel

Το Divani Meteora Hotel προσφέρει:

Οι υπηρεσίες παρέχονται τόσο στους πελάτες των ξενοδοχείων (διαμένοντες) όσο και σε εξωτερικούς πελάτες (μη διαμένοντες).

Για τον όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 65 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς.
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία μας. Εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.