Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Meteora Hotel

5%
στο ξενοδοχείο
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel στα Μετέωρα.

Οι υπηρεσίες στο Divani Meteora Hotel

Το ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel προσφέρει:

  • Δωμάτια και σουίτες
  • Εστιατόριο
  • Μπαρ
  • Γυμναστήριο
  • Εξωτερική και εσωτερική πισίνα

Για το Divani Meteora Hotel

Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από την απερίγραπτη φυσική ομορφιά των βράχων των Μετεώρων, που θεωρούνται ένα από τα θαύματα της φύσης. Προσκαλεί τους λάτρεις των εξερευνήσεων να την ανακαλύψουν.

Βρίσκεται σε εντυπωσιακή τοποθεσία, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά από τους ιερούς βράχους που αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Εκτός από το μοναδικό τοπίο και την ανεπανάληπτη θέα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και την αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Όπως κάθε πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη, το πλήρως ανακαινισμένο Divani Meteora Hotel συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τη σύγχρονη αισθητική.

Οι υπέροχοι κήποι και η εκπληκτική εξωτερική πισίνα δημιουργούν ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης. Γεννούν τη διάθεση εξερεύνησης αυτού του μαγευτικού προορισμού.

Μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον του ξενοδοχείου Divani Meteora Hotel οι επισκέπτες νιώθουν σαν στο σπίτι τους από την πρώτη στιγμή. 

Είναι ιδανικό για μια πολυτελή απόδραση στη μαγεία των Μετεώρων μέσα σε μόλις 4 ώρες από την Αθήνα με καλό οδικό δίκτυο.