Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Corfu Palace

5%
στο ξενοδοχείο
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο Divani Corfu Palace, μέλις του ομίλου ξενοδοχείων Divani Collection Hotels.

Οι υπηρεσίες του Divani Corfu Palace

Το Divani Corfu Palace προσφέρει:

  • Διαμονή.
  • Μοναδικές επιλογές – Απολαυστικά σνακ, δροσιστικά κοκτέιλ και ποτά δίπλα στην πισίνα στο Blue Pool Restaurant και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σε μια πανέμορφη βεράντα με κληματαριές στο εστιατόριο Αμβροσία.

Οι υπηρεσίες παρέχονται τόσο στους πελάτες των ξενοδοχείων (διαμένοντες) όσο και σε εξωτερικούς πελάτες (μη διαμένοντες).

Για τον όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 65 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία μας. Εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.