Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Collections Hotels

5%
στα ξενοδοχεία

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Divani Collection Hotels, σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα.

Οι υπηρεσίες του Divani Collection Hotels

Το Divani Collection Hotels προσφέρει:

  • Διαμονή στα 7 πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου, σε Αθήνα (Divani Caravel Hotel, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Palace Acropolis, Divani Apollon Suites), Μετέωρα (Divani Meteora Hotel), Λάρισα (Divani Palace Larissa) και Κέρκυρα (Divani Corfu Palace).
  • Εκλεπτυσμένες γεύσεις στο Juju Bar Restaurant και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με θέα την μαγευτική Ακρόπολη στο Acropolis Secret. Απολαυστικά σνακ και δροσιστικά κοκτέιλ σας περιμένουν σε όλα τα μπαρ και εστιατόρια του ομίλου.
  • Πρόσβαση στις εξωτερικές πισίνες των ξενοδοχείων.
  • Πρόσβαση στο πολυτελές Divani Athens SPA & Thalasso Center,το διεθνών προδιαγραφών κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα και ένα από τα μεγαλύτερα SPA στην Ευρώπη. Παρέχονται υπηρεσίες γυμναστηρίου με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και δυνατότητα συνδρομών (μηνιαίων ή ετήσιων).
  • Οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, την Apollon Beach.

Οι υπηρεσίες παρέχονται τόσο στους πελάτες των ξενοδοχείων (διαμένοντες) όσο και σε εξωτερικούς πελάτες (μη διαμένοντες).

Για τον όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 65 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία μας. Εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.