Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Είδη ζωγραφικής & χειροτεχνίας

Art & Hobby

5%
στις αγορές σας

Βρείτε χρόνο για τα χόμπι που σας ευχαριστούν! Στο Art & Hobby βρίσκετε χιλιάδες είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας και κερδίζετε €πιστροφή με τις αγορές σας.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το hobby.gr.

Από τις συναλλαγές με €πιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας επιχρύσωσης αγιογραφίας.

Τα προϊόντα του Art & Hobby

Στο Art&Hobby βρίσκετε χιλιάδες διαθέσιμα είδη για επαγγελματίες ζωγράφους, αγιογράφους, γραφίστες, φοιτητές και για όσους έχουν χόμπι τις DIY κατασκευές.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, όπως οι Liquitex, Winsor & Newton, Clairefontaine, Lefranc & Bourgeois, Derwent, Snazaroo, Charbonnel, Hahnemuhle, Mont Marte,  Kreul, Stamperia κ.ά. και εξασφαλίζει για εσάς μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με άριστη ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όλοι οι άνθρωποι του Art & Hobby ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς, ώστε να εξυπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα ένα απαιτητικό κοινό που δημιουργεί και εξελίσσεται.

Όραμα

«Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο προορισμός έμπνευσης και δημιουργικότητας για κάθε λάτρη της ζωγραφικής και της χειροτεχνίας.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και την προσφορά μοναδικών εργαλείων, υλικών και ιδεών, δημιουργούμε έναν χώρο όπου η φαντασία ανθίζει και η δημιουργική έκφραση γίνεται πραγματικότητα.

Στοχεύουμε στο να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε κάθε πελάτη μας στο να ανακαλύψει το ταλέντο και τη χαρά της τέχνης, να στηρίζουμε τα πρώτα βήματα των καλλιτεχνών και να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα που μοιράζεται την αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία.»

Για το Art Hobby

Το Art & Hobby είναι μια εταιρεία με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, με σταθερή αναφορά της την αγάπη για τις καλές τέχνες και τη δημιουργική χειροτεχνία.

Το κεντρικό μαγαζί της εταιρείας άνοιξε το 1935 από τον Μιλτιάδη Χρηστέα, τον παππού του σημερινού επιχειρηματία, στην οδό Μιλτιάδου, στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις γενιές αργότερα, το κτίριο, η ιστορία του, παλιά έπιπλα και αφίσες από εκθέσεις καλλιτεχνών δεκαετίες πριν, κρατούν ζωντανή την ιστορία του.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε: τα προϊόντα, που παλιά ήταν πίσω από πάγκους, έχουν βγει στη διάθεση του πελάτη, μπορεί να πιάσει και να δοκιμάσει τα υλικά, ενώ διοργανώνονται σεμινάρια που ενημερώνουν το κοινό για τη χρήση τους.

Η ποικιλία στα είδη ζωγραφικής είναι πολύ μεγαλύτερη, ενώ παράλληλα λειτουργεί αυτόνομο τμήμα χειροτεχνίας για τους ερασιτέχνες που αγαπούν να δημιουργούν με τα χέρια τους.

Η εξυπηρέτηση των πελατών διευκολύνεται με επιπλέον καταστήματα σε Ψυχικό, Περιστέρι και Γλυφάδα, καθώς και με το ηλεκτρονικό κατάστημα hobby.gr με διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο.