Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

ARGO RESTAURANT

10%

Ένα γευστικό ταξίδι ξεκινά στο εστιατόριο Argo από την καρδιά της πανέμορφης πρωτεύουσας της Σαντορίνης, τα Φηρά.

Γεμάτο γεύσεις από όλο τον κόσμο, το εστιατόριο Argo με τους κομψούς χώρους, τη χαλαρωτική διακόσμηση, την υπέροχη θέα στην καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα, σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις γεύσεις της new age κουζίνας του ξεκινώντας από τη Σαντορίνη.

Με θέα που κόβει την ανάσα στη μοναδικής ομορφιάς καλντέρα της Σαντορίνης, που σας γεμίζει δυνατά συναισθήματα, και στα διαφορετικά επίπεδα του εστιατορίου Argo στα Φηρά της Σαντορίνης θα απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με προτάσεις από ένα εμπνευσμένο μενού που δίνει έμφαση στο ψάρι και τις μεσογειακές γεύσεις χωρίς να λείπουν οι διεθνείς πινελιές.

Λαχταριστά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά και φρέσκα θαλασσινά συναντούν τη φαντασία και το μεράκι των ανθρώπων του εστιατορίου Argo σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με γούστο και λεπτομέρειες που αντλούν την έμπνευσή τους από τη θάλασσα και τις Κυκλάδες.

Για ένα ρομαντικό δείπνο, για συνάντηση με τους φίλους σας, για μια γαμήλια δεξίωση, αλλά και για μια εταιρική συνάντηση ή οποιουδήποτε είδους event, στο εστιατόριο Argo θα απολαύσετε μία από τις πιο ταξιδιάρικες γαστρονομικές προτάσεις της Σαντορίνης.