Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

ANEMOESSA

5%

Το Anemoessa συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Μύκονο.

Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, τον Καλαφάτη κοντά στην παραλία Καλό Λιβάδι, και είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές.

Το Anemoessa ξεχωρίζει ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο για το άψογο και φιλικό service, αλλά και την εξατομικευμένη περιποίηση. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Anemoessa μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στον Καλαφάτη και κοντά στην παραλία Καλό Λιβάδι στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού είναι ιδανική.

Οι παροχές και οι υπηρεσίες του όμως το καθιστούν από τα πλέον αξιοπρόσεκτα ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Μύκονο.

Η πισίνα, τα ευρύχωρα δωμάτια, η υπέροχη θέα και τα εστιατόρια είναι μόνο μερικές από τις παροχές που θα κάνουν τις οικογενειακές διακοπές ή τις διακοπές με τους φίλους και την παρέα σας μοναδική εμπειρία.

Το πολυτελές Anemoessa είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό ξενοδοχείο για το καλοκαίρι. Αποτελεί κομμάτι του παραδείσου της Μυκόνου και εσείς δεν έχετε παρά να το ανακαλύψετε.

Πρόσφατα ανακαινισμένο προσφέρει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες και παροχές που θα ικανοποιήσουν πλήρως τον επισκέπτη.

Από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο, το Anemoessa θα σας προσφέρει απλόχερα μια ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία που θα σας κάνει να νιώσετε οικεία, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.