Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκπαιδευτικά κέντρα

ALPHA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

1%

Η ALPHA Πληροφορική Εκπαίδευση δραστηριοποιείται υπεύθυνα και πρωτοποριακά στην εκπαίδευση από το 2005 στους κάτωθι βασικούς άξονες:

  • Ως κέντρο δια βίου μάθησης επιπέδου 1 αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας (Κωδ. αδείας: 2100403).

Είναι επομένως σε θέση να διεξάγει όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα (Voucher) που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και μοντέρνους τρόπους διδασκαλίας.

  • Ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο πληροφορικής για τους αναγνωρισμένους από το κράτος φορείς ECDL, KeyCERT και Diploma που διεξάγει εξετάσεις ECDL στον χώρο της τουλάχιστον δύο (2) φορές την εβδομάδα.

Παρέχει πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις ECDL με τη μορφή μαθημάτων με πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στο πλέον πρόσφατο λογισμικό με test προσομοίωσης ECDL και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ECDL.

Για την ενίσχυση της διδασκαλίας ECDL χρησιμοποιούνται αλληλεπιδραστικό σύστημα εκμάθησης βασισμένο σε πίνακες αφής (touchscreens) της Polyvision και όλες οι μέθοδοι ενεργητικής παρέμβασης της σύγχρονης διδασκαλίας.

  • Ως κέντρο διδασκαλίας εταιρικών σεμιναρίων πληροφορικής για την εκπαίδευση εταιρικών στελεχών σε Office, Office365, MSProject, SAP, SQL, εφαρμογές CRM, ISO και σε πολλές άλλες τεχνολογίες της αγοράς, είτε στον χώρο μας είτε στον χώρο της επιχείρησης.

Τα σεμινάρια δύναται να επιδοτηθούν και από τις εισφορές ΛΑΕΚ και ΟΑΕΔ.

  • Ως πανεπιστημιακό φροντιστήριο που, αξιοποιώντας την υψηλή κατάρτιση του διδακτικού προσωπικού και την πείρα σε πανεπιστημιακές εξετάσεις, αναλαμβάνει την προετοιμασία φοιτητών των ελληνικών πανεπιστήμιων, πολυτεχνικών σχολών, ΤΕΙ, και των Ανοικτών Πανεπιστημίων ΕΑΠ και ΑΠΚΥ, αλλά και ξένων πανεπιστημίων σε μαθήματα που οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη επιπλέον υποστήριξης με σκοπό να μάθουν και να κατανοήσουν την ύλη του μαθήματος.

Τα πανεπιστημιακά / φοιτητικά μαθήματα πραγματοποιούνται είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα είτε σε ολιγομελή τμήματα.

  • Ως κέντρο ξένων γλωσσών που παρέχει πλήρη προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται από το ελληνικό κράτος αλλά και για τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για φοίτηση στο εξωτερικό (TOEFL, GMAT).