Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Aegean Airlines

AEGEAN AIRLINES

1%
στην αγορά εισιτηρίων
Κερδίζετε 1% €πιστροφή και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή κάθε φορά που αγοράζετε εισιτήριο για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air. Αρκεί να χρησιμοποιείτε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δεν κερδίζετε 1% €πιστροφή εάν αγοράσετε τα εισιτήριά σας από την υπηρεσία AEGEAN Travel Packages.

Αγοράστε εισιτήρια με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή

Ταξιδεύετε όποτε θέλετε με την AEGEAN και την Olympic Air αγοράζοντας εισιτήριο με εξαργύρωση όσων ευρώ €πιστροφή εσείς επιθυμείτε.

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μπαίνετε στην αρχική σελίδα του aegeanair.com, του olympicair.com ή στο AEGEAN App.

Η εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή δεν περιλαμβάνει φόρους, τέλη αεροδρομίων, χρεώσεις του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών, επασφάλιστρα και κάθε επιπλέον επιβάρυνση επιβαλλόμενη στους επιβάτες από οποιαδήποτε Αρχή ή Φορέα.

Δείτε αναλυτικά πώς ταξιδεύετε με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή.

Ταξιδέψτε με ειδικές τιμές και μία βαλίτσα δωρεάν

Αποκτάτε εισιτήρια για όλες τις απευθείας πτήσεις του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air, με 1 βαλίτσα δωρεάν σε ειδικές τιμές:

  • Από 25€ για την Ελλάδα.
  • Από 40€ για το εξωτερικό.

Για να αποκτήσετε το εισιτήριό σας, μπαίνετε:

Στην ειδική τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνονται φόροι, τέλη αεροδρομίων, χρεώσεις του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών, επασφάλιστρα και κάθε επιπλέον επιβάρυνση επιβαλλόμενη στους επιβάτες από οποιαδήποτε Αρχή ή Φορέα.

Δείτε αναλυτικά πώς αποκτάτε εισιτήριο σε ειδική τιμή και με μία βαλίτσα δωρεάν.