Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μέσα από την υπηρεσία Η επιβράβευση των καρτών μου στο e-Banking σάς βοηθάμε να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Σύμφωνα με τις αγοραστικές συνήθειές σας, εντοπίζουμε και σας προτείνουμε επιχειρήσεις κοντά σας, που συνεργάζονται με το πρόγραμμα. Έτσι, εάν προτιμάτε αυτές τις επιχειρήσεις για τις αγορές σας, αυξάνετε το κέρδος σας σε ευρώ €πιστροφή.

Ενεργοποιείτε την υπηρεσία

Συνδέεστε στο e-Banking σας. Από την αρχική σελίδα επιλέγετε:

ΑΝΑΛΥΣΗ > Επιβράβευση & Κέρδος

Βρίσκετε την υπηρεσία Η επιβράβευση των καρτών μου. Επιλέγετε: Ενεργοποιώ την υπηρεσία

Στην οθόνη που εμφανίζεται, αποδέχεστε τους όρους και επιλέγετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Όλα έτοιμα! Τώρα μπορείτε να δείτε πόσα ευρώ €πιστροφή έχετε συγκεντρώσει, αλλά και πώς να συγκεντρώσετε ακόμη περισσότερα.

Βλέπετε πόσα ευρώ €πιστροφή μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον

Το έξυπνο γράφημα εμφανίζει τα ευρώ €πιστροφή που έχετε κερδίσει ή εξαργυρώσει τους τελευταίους 12 μήνες από τις αγορές σας με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες σας Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η υπηρεσία Η επιβράβευση των καρτών μου σας δείχνει πόσα ευρώ €πιστροφή θα είχατε κερδίσει επιπλέον, εάν κάνατε περισσότερες από τις αγορές σας σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα €πιστροφή.

Επιλέγετε Προτεινόμενοι έμποροι για να δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που έχουμε συγκεντρώσει και σας προτείνουμε, σύμφωνα με τις αγοραστικές συνήθειές σας.

Σας προτείνουμε επιχειρήσεις με €πιστροφή κοντά σας

Μέσα από την υπηρεσία Η επιβράβευση των καρτών μου εντοπίζουμε και σας προτείνουμε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα €πιστροφή, με βάση τις αγοραστικές συνήθειές σας.

Βλέπετε τη λίστα με τις προτεινόμενες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και την τοποθεσία τους στον χάρτη.

Εάν προσαρμόσετε τις συνήθειές σας και αρχίσετε να επιλέγετε τις προτεινόμενες επιχειρήσεις για τις καθημερινές αγορές σας, μπορείτε να αυξήσετε το κέρδος σας σε ευρώ €πιστροφή.