Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Κάντε την πρώτη συναλλαγή σας στο e-Banking, όπως πληρωμή λογαριασμού ή μεταφορά χρημάτων, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και κερδίστε 5 ευρώ €πιστροφή στην κάρτα σας για επόμενες αγορές σας. Ξεκινήστε τις online συναλλαγές για να κερδίσετε χρόνο και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της προσφοράς.

Θέλω να κερδίζω

Κάντε εύκολα τις συναλλαγές σας σε 3 απλά βήματα

  1. Έναρξη από την αρχική: Πατήστε το κόκκινο κουμπί ΝΕΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ στην αρχική σελίδα για να κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή ή μεταφορά.
  2. Αναζήτηση συναλλαγών: Πληκτρολογήστε στην μπάρα αναζήτησης τα 3 πρώτα γράμματα μιας συναλλαγής ή επαφής σας με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες.
  3. Επιβεβαίωση στοιχείων: Συμπληρώστε ή ελέγξτε τα στοιχεία της πληρωμής ή της μεταφοράς σας. Στη συνέχεια επιβεβαιώστε τη συναλλαγή σας.

Για να εκτελείτε γρήγορα συναλλαγές που κάνετε συχνά, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε. Όταν θέλετε να επαναλάβετε μια συναλλαγή, την επιλέγετε από τις αγαπημένες συναλλαγές σας στην αρχική σελίδα και όλα τα στοιχεία της συμπληρώνονται αυτόματα.

Online συναλλαγές πιο γρήγορα

Κάνετε εύκολα πάνω από 1.200 συναλλαγές, όπως πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές χρημάτων, επενδύσεις κ.ά. Έχετε χαμηλότερο κόστος στις περισσότερες online πληρωμές με e-Banking σε σχέση με άλλα κανάλια της Eurobank.

Ξεκινήστε τις online συναλλαγές και κερδίστε

Κάντε την πρώτη συναλλαγή σας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και κερδίστε ευρώ €πιστροφή στην κάρτα σας.

Θέλω online συναλλαγές 

 

Δείτε πώς κάνετε συναλλαγές στο e-Banking (βίντεο, 1:35).

Οι online συναλλαγές σας γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον με προηγμένο Firewall και πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS. Ακολουθήστε κι εσείς βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια για τη σύνδεση ή τις συναλλαγές σας, τηλεφωνήστε στο EuroPhone Banking στο 2109555000, 24 ώρες το 24ωρο. Ένας εκπρόσωπός μας σας εξυπηρετεί αμέσως.