Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κάντε αγορές με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank και διεκδικήστε 50€ στο πρόγραμμα επιβράβευσής της για επόμενες αγορές σας.

Κάντε αγορές και μπείτε στην κλήρωση

Για κάθε 100€ αγορών με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank μέχρι το τέλος του μήνα έχετε 1 συμμετοχή σε κλήρωση για 20 νικητές.

Τι κερδίζετε

Κάθε νικητής κερδίζει 50€ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας του Eurobank.

Η εξαργύρωση των ευρώ γίνεται αποκλειστικά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας σας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της προσφοράς που ισχύουν για την πιστωτική κάρτα σας:

Σας επιβραβεύουμε

Η πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης για να κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

  • Mastercard Classic και Visa Classic – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • Mastercard Gold και Visa Gold – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • COSMOTE World MastercardΚερδίζετε 5% της αξίας των λογαριασμών σας COSMOTE εάν τους εξοφλείτε με πάγια εντολή στην κάρτα σας. Το συνολικό κέρδος σας αφαιρείται ως έκπτωση από τον επόμενο λογαριασμό σας COSMOTE. Επιπλέον, συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.
  • YES VisaΚερδίζετε έως 6% από τις αγορές σας. Εξαργυρώνετε τα ευρώ που συγκεντρώνετε στην κάρτα σας αποκλειστικά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου και σε συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ.