Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Κάντε αγορές με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank και διεκδικήστε 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το εξωτερικό με την AEGEAN.

Κάντε αγορές και μπείτε στην κλήρωση

Για κάθε 100€ αγορών μέχρι το τέλος του μήνα έχετε μία συμμετοχή στην κλήρωση για 50 νικητές.

Κάθε νικητής κερδίζει 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε κοντινούς προορισμούς του εξωτερικού με απευθείας πτήσεις με το δίκτυο της AEGEAN.

Τα εισιτήρια που κερδίζετε

Αποκτάτε τα εισιτήρια με κωδικό €πιστροφή που λαμβάνετε εφόσον είστε νικητής.

Κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει το κόστος του ταξιδιού και τη μεταφορά μίας βαλίτσας. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και άλλες χρεώσεις από οποιαδήποτε Αρχή ή τρίτο Φορέα που βαρύνουν τον επιβάτη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της προσφοράς που ισχύουν για την πιστωτική κάρτα σας:

Σας επιβραβεύουμε

Η πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης για να κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

  • Mastercard Classic και Visa Classic – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • Mastercard Gold και Visa Gold – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • COSMOTE World MastercardΚερδίζετε 3% της αξίας των λογαριασμών σας COSMOTE εάν τους εξοφλείτε με πάγια εντολή στην κάρτα σας και έως 2% της αξίας των αγορών σας. Το συνολικό κέρδος σας αφαιρείται ως έκπτωση από τον επόμενο λογαριασμό σας COSMOTE. Επιπλέον, συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.