Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για εμάς στη Eurobank, η ενίσχυση των δυναμικών εξωστρεφών επιχειρήσεων αποτελεί βασική προτεραιότητα. Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της επιχείρησής σας να κατακτήσει τις εκτός ελληνικών συνόρων αγορές, αλλά και τη δυναμική που επιδείξατε στις εξαγωγές σας –κατά το 2016, –θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα «Κεφάλαιο Κίνησης για τη Χρηματοδότηση των Εξαγωγών», στόχος του οποίου είναι η περαιτέρω υποστήριξη της εξαγωγικής σας δραστηριότητας.

Μέσα από το πρόγραμμα «Κεφάλαιο Κίνησης για τη Χρηματοδότηση των Εξαγωγών», που προορίζεται για επιλεγμένους πελάτες μας, υπάρχει δυνατότητα για: 

  • Ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησής σας για την τόνωση των εξαγωγικών σας σχεδίων
  • Χαμηλότερα επιτόκια αποπληρωμής 
  • Πρόσβαση σε ανακυκλούμενη γραμμή χρηματοδότησης, άμεσα συνδεδεμένης με την αύξηση των εξαγωγών σας κατά το προηγούμενο ημερολογιακό εξάμηνο

Σύντομα ο Relationship Manager της Eurobank που σας εξυπηρετεί θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να συζητήσετε αναλυτικά με ποιούς τρόπους το πρόγραμμα «Κεφάλαιο Κίνησης για τη Χρηματοδότηση των Εξαγωγών σας» μπορεί να συμβάλει στη ενίσχυση των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Παράλληλα, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, η Eurobank στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, να ανταποκριθούν με επιτυχία στα εξωστρεφή επιχειρηματικά τους σχέδια. 

exportgate  

Πύλη Επιχειρηματικής Δικτύωσης εκτός συνόρων 

Φέρνουμε σε επαφή περισσότερες από 1.500 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις με 30.000 εισαγωγείς από 30 χώρες παγκοσμίως, προσφέροντας ευκαιρίες για διερεύνηση νέων επιχειρηματικών συνεργασιών και πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη διεθνούς εμπορίου με στοιχεία για πάνω από 180 χώρες παγκοσμίως.

Trade Club   

Η Eurobank σε στρατηγική συμφωνία με τη Santander δίνει την ευκαιρία σε ελληνικές και κυπριακές εταιρείες-μέλη του exportgate.gr να ενταχθούν στο Trade Club, ένα παγκόσμιο, αξιόπιστο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο 16 τραπεζών από 21 χώρες που εστιάζει στο διεθνές εμπόριο. 

Μάθετε περισσότερα εδώ 

 Ενισχύουμε την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, φέρνοντας σε επαφή ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις με διεθνείς αγοραστές. Μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία 7 επιχειρηματικές αποστολές, κατά τις οποίες υλοποιήθηκαν 10.000 B2B συναντήσεις μεταξύ 620 ελληνικών επιχειρήσεων και 930 ξένων αγοραστών.

Μάθετε περισσότερα εδώ