Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Υπηρεσία Είσπραξη Οφειλών / Διμερείς Πληρωμές Eurobank

Υπηρεσία Είσπραξη Οφειλών / Διμερείς Πληρωμές Eurobank

Άμεση
ρευστότητα
Μείωση
λειτουργικού κόστους
Χωρίς
δικαιολογητικά
Με την υπηρεσία Είσπραξη Οφειλών / Διμερείς Πληρωμές Eurobank (με αρχείο ή online real-time) οι πελάτες σας πληρώνουν τις οφειλές τους στα διαθέσιμα κανάλια μας με τον μοναδικό κωδικό που ορίζετε. Λαμβάνετε συγκεντρωτικό ενημερωτικό αρχείο για τις συναλλαγές ή/και ενημερώνεστε online real-time για τις πληρωμές όταν πραγματοποιούνται.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία

Οι πελάτες σας εξοφλούν τις οφειλές τους προς την επιχείρησή σας με χρήση του μοναδικού κωδικού με τον οποίο ταυτοποιείτε τις συναλλαγές στα συστήματά σας, μέσα από τα διαθέσιμα κανάλια της EurobankΕφόσον έχετε επιλέξει την υπηρεσία ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιείται online επικοινωνία με το σύστημα της επιχείρησής σας. Έτσι επιβεβαιώνετε τα στοιχεία της πληρωμής και ενημερώνεστε αμέσως για το αποτέλεσμα της συναλλαγής.

Λαμβάνετε συγκεντρωτικό ενημερωτικό αρχείο για τις πληρωμές για κάθε ημέρα, είτε πρόκειται για Διμερείς Πληρωμές με αρχείο είτε για τις online real-time πληρωμές. Εσείς κάνετε τη συμφωνία με τις εισπράξεις από τους πελάτες σας για την παροχή υπηρεσιών.

Πού απευθύνεται η υπηρεσία

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις με σημαντικό αριθμό εισπράξεων είτε από καταναλωτές (B2C) είτε από δίκτυα αγοραστών και συνεργατών (B2B) που διατηρούν λογαριασμούς στην Eurobank.

Πώς ωφελείστε

  • Αποκτάτε άμεση ρευστότητα. Κάνετε online εκκαθάριση των πληρωμών απευθείας στον λογαριασμό της επιχείρησής σας.
  • Έχετε ασφάλεια. Παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας και έχετε υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
  • Ενημερώνεστε άμεσα. Έχετε εικόνα για τον λογαριασμό σας στο e-Banking και συμφωνία υπολοίπου (reconciliation) για όλες τις πληρωμές (online και με αρχείο).
  • Μειώνετε το λειτουργικό κόστος. Χρησιμοποιείτε μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία είσπραξης για τις πωλήσεις σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία

Αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία Είσπραξη Οφειλών / Διμερείς Πληρωμές:

ΒΡΙΣΚΩ κοντινό κατάστημα