Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Συνεργασία με την Epsilon Net για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στο myDATA

Συνεργασία με την Epsilon Net για τη μετάβαση των επιχειρήσεων στο myDATA

40% επιδότηση
για την εφαρμογή Epsilon Smart
Μετάβαση στο myDATA
και σύνδεση με τον λογιστή σας
Εξειδικευμένη υποστήριξη
από την Epsilon Net 
Μέσα από τη συνεργασία μας με την Epsilon Net, στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες με 40% επιδότηση για την απόκτηση σύγχρονων εφαρμογών ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Ολοκληρώνετε τη μετάβασή σας στο myDATA και αποκτάτε δωρεάν πρόσβαση σε εργαλεία φορολογικής και οικονομικής ενημέρωσης. Έχετε καλύψεις ανάλογα με τον κλάδο σας και εξειδικευμένη υποστήριξη από την Epsilon Net σε κάθε βήμα σας.

Αποκτήστε την εφαρμογή Epsilon Smart με 40% επιδότηση

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή Epsilon Smart με 40% επιδότηση που παρέχει η Eurobank μέσω της be24 (θυγατρικής της Eurobank Holdings) και να ολοκληρώσετε τη μετάβαση της επιχείρησής σας στο myDATA, συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η επιδότηση για το Epsilon Smart

Ένας εκπρόσωπος της Epsilon Net θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την έκδοση της εφαρμογής που καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Με την επιλογή της έκδοσης που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνετε το έντυπο παραγγελίας και λαμβάνετε οδηγίες και κωδικούς για την είσοδό σας στην εφαρμογή Epsilon Smart.

Διαθέτετε δοκιμαστική περίοδο για 1 μήνα. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, πληρώνετε για να ξεκινήσει η συνδρομή σας στην εφαρμογή με 40% επιδότηση που παρέχει η Eurobank μέσω της be24 (θυγατρικής της Eurobank Holdings).