Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Συμμετέχουμε στο διεθνές συνέδριο Sibos τα τελευταία 18 χρόνια. Το Sibos φέρνει σε επαφή τράπεζες, παρόχους τεχνολογίας και εταιρείες FinTech και RegTech από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τις σύγχρονες τραπεζικές πρακτικές στην ψηφιακή εποχή. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει έκθεση, παρουσίαση καινοτόμων υπηρεσιών καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασιών μεταξύ των συμμετεχόντων.
Το Sibos διοργανώνεται από τη SWIFT, τον διεθνή πάροχο ασφαλών χρηματοοικονομικών μηνυμάτων.
   
Η Eurobank στο Sibos 2020

Η Eurobank στο Sibos 2020

Συμμετέχουμε και φέτος στο Sibos, για να ενημερωθούμε για τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, να δικτυωθούμε με τους πρωτοπόρους του χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος και να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη ημέρα.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19, το 2020 το Sibos θα πραγματοποιηθεί online 5-8 Οκτωβρίου, με την παρουσία εταιρειών και εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού τομέα.

Φέτος, συμμετέχουμε στο Sibos με εκπροσώπους μας από τους τομείς Global Transaction Banking, Global Financial Institutions, Global Markets, Technology and Digital Presence. Στόχος μας είναι να συζητήσουμε για τις νέες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας και να διερευνήσουμε συνέργειες, για να κάνουμε την τραπεζική εμπειρία των πελατών μας ακόμη καλύτερη.

Η Eurobank στο Sibos 2020
Προηγούμενες συμμετοχές

Προηγούμενες συμμετοχές

Συμμετέχουμε στο διεθνές συνέδριο Sibos εδώ και 18 χρόνια. Οι εκπρόσωποί μας υποδέχονται συμμετέχοντες και επισκέπτες στο περίπτερο της Eurobank στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου.

Προηγούμενες συμμετοχές