Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Υπηρεσία Cheque Express

Υπηρεσία Cheque Express

Μείωση
κόστους
Ρευστότητα
γρήγορα
Διαχείριση
με e-Banking
Η υπηρεσία Cheque Express απευθύνεται σε επιχειρήσεις που εισπράττουν επιταγές με μεγάλη συχνότητα. Σας προσφέρουμε κεντροποιημένη και αυτοματοποιημένη διαχείριση των επιταγών σας. Αποκτάτε αναλυτική και άμεση πληροφόρηση για τις επιταγές σας προς είσπραξη με e-Banking για επιχειρήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται

Η υπηρεσία Cheque Express απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν μεγάλο όγκο εισπράξεων με επιταγές και επιθυμούν γρήγορη και εύκολη κατάθεση επιταγών ημέρας.

Χαρακτηριστικά

Παράδοση επιταγών

Παραδίδετε τις επιταγές προς κατάθεση είτε στα καταστήματά μας είτε στην Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη σε προκαθορισμένη ώρα.

Παρακολούθηση

Το e-Banking για επιχειρήσεις σάς δίνει τη δυνατότητα να:

  • Αντλείτε αναλυτικά στοιχεία των επιταγών για κατάθεση στον λογαριασμό σας. Η ενημέρωση ισχύει για τις επιταγές που έχουν εκδοθεί είτε στην Eurobank είτε σε άλλη τράπεζα.
  • Παρακολουθείτε τη διαδικασία είσπραξης ανά επιταγή. Η παρακολούθηση γίνεται είτε εάν η επιταγή έχει εκδοθεί στην Eurobank είτε εάν έχει εκδοθεί σε άλλη τράπεζα.

Εκκαθάριση

Την ημέρα εκκαθάρισης των επιταγών σας παρακολουθείτε με e-Banking την τελική εικόνα για κάθε επιταγή. Στην περίπτωση που κάποιες επιταγές είναι επιστρεφόμενες, η παραλαβή μπορεί να γίνει με βάση τον προσυμφωνημένο τρόπο παράδοσης.

Διαχείριση επιστρεφόμενων επιταγών

Για κάθε επιστρεφόμενη επιταγή μπορείτε να επιλέξετε την εντολή που έχετε συμφωνήσει με τον πελάτη σας. Καταχωρίζετε την εντολή σας (π.χ. επανακατάθεση, σφράγιση ή επιστροφή) με e-Banking για επιχειρήσεις.

Πλεονεκτήματα

Η υπηρεσία Cheque Express είναι μια πλήρης υπηρεσία κεντροποιημένης διαχείρισης επιταγών που προσφέρει:

Άμεση ρευστότητα

  • Για επιταγές της Eurobank τα κεφάλαια από την κατάθεση είναι διαθέσιμα με άμεση εκκαθάριση νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.
  • Για επιταγές που έχουν εκδοθεί σε άλλες τράπεζες με βάση τη συμφωνημένη διαθεσιμότητα και που κινούνται με ηλεκτρονικό συμψηφισμό, η εκκαθάριση γίνεται μέσα σε 2 ημέρες. 

Μείωση λειτουργικού κόστους

Οι υπάλληλοι της επιχείρησής σας απαλλάσσονται από τις χρονοβόρες επισκέψεις σε καταστήματα τραπεζών για την κατάθεση των επιταγών και την παρακολούθηση της εκκαθάρισής τους.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα εξειδικευμένα στελέχη της Συναλλακτικής Τραπεζικής της Eurobank στο: PaymentsCashManagement@eurobank.gr.