Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το Business Banking Τουρισμός στηρίζει 12 χρόνια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. 

Με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός εξασφαλίζετε ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες της Eurobank. Επιπλέον, έχετε έκπτωση στη συνεργασία σας με εταιρείες που σας βοηθούν να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

   
Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Με στόχο τη μεγιστοποίηση του θετικού κλίματος στον κλάδο του τουρισμού, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός απευθύνεται σε:

  • Αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα – ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών αναψυχής και εστιατόρια.
  • Όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Η επιχείρησή σας μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία Gold, Silver και Standard, ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας στο πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Έτσι, μπορείτε να εξασφαλίσετε επιπλέον εκπτώσεις σε τραπεζικά και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ποιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα

Με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, οι προσδοκίες για την επιστροφή των τουριστικών επιχειρήσεων σε επίπεδα ανάπτυξης πριν από την πανδημία της Covid-19 είναι υψηλές.

Εξασφαλίστε προνόμια στον επαγγελματικό λογαριασμό σας και εξοικονομήστε χρήματα από τις συναλλαγές σας. Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μέσα εισπράξεων και πληρωμών, με χαμηλές ή και δωρεάν προμήθειες.

Αποκτήστε χρηματοδότηση με μειωμένο κόστος αξιολόγησης και δανεισμού. Σας στηρίζουμε για να αξιοποιήστε αναπτυξιακά προγράμματα με προνομιακούς όρους για τα επιχειρηματικά και επενδυτικά βήματά σας.

Προνόμια σε τραπεζικά προϊόντα
Μη τραπεζικά προνόμια

Μη τραπεζικά προνόμια

Για την επιστροφή της επιχείρησής σας στη δραστηριότητα, αξιοποιήστε εργαλεία για δωρεάν προβολή σε όλον τον κόσμο και βελτιώστε την ψηφιακή εικόνα σας.

Αναβαθμίστε τις ψηφιακές υποδομές της επιχείρησής σας με προνόμια και επιδοτήσεις σε εξειδικευμένα πληροφοριακά συστήματα. Αποκτήστε καινοτόμες υπηρεσίες και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε την πιστοποίηση CoVid-Shield και πιστοποιήστε την κατάταξη του ξενοδοχείου σας σε κατηγορία αστεριών. Αναβαθμίστε ενεργειακά την επιχείρησή σας και ανανεώστε τον εξοπλισμό σας.

Οργανώστε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εργαζομένους σας, για να αποκτήσουν τις ικανότητες που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Μη τραπεζικά προνόμια