Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Pet shop

PET CITY

1%
στις αγορές σας από τα καταστήματα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Pet City σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online στο petcity.gr.

Προϊόντα των Pet City

Στα καταστήματα Pet City βρίσκετε όσα χρειάζεστε για τα κατοικίδιά σας:

  • Τροφές και αξεσουάρ
  • Καλλωπισμός
  • Κτηνιατρική επίβλεψη

Τα προϊόντα των Pet City είναι πάνω από 16.000 και σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες.

Όραμα

«Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους».

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας στοχεύουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατών σχέσεων τόσο με τους Έλληνες και ξένους προμηθευτές της όσο και με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Οι σχέσεις κερδίζονται μέσω αέναης προσπάθειας και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Για την Pet City

Η Pet City είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα και έχει κατορθώσει να αναδειχθεί Νο.1 εταιρεία στην Ελλάδα και 9η στην Ευρώπη στον τομέα δράσης της.

Ιδρύθηκε το 1988 και έως το 1995 δραστηριοποιούνταν στη χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια σε πάνω από 1.200 pet shop σε όλη την Ελλάδα.

Το 1996 ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στη λιανική πώληση, με την εισαγωγή και εμπορία τροφών και αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα.

Σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 3.200.00 πελάτες με 800 καταρτισμένους υπαλλήλους. Διαθέτει 80 καταστήματα σε κεντρικούς κόμβους της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Χαλκίδας και της Κορίνθου με μέγεθος που κυμαίνεται από 150τμ έως 2.000τμ.

Στο κατάστημα της Γλυφάδας βρίσκεται η κλινική Vet City εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η κλινική σήμερα απασχολεί 3 έμπειρους κτηνιάτρους.