Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κοσμήματα

Bijou Box

1%
στις αγορές σας

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο κατάστημα Bijou Box στη Βέροια.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το bijoubox.gr.

Προϊόντα και υπηρεσίες στο Bijou Box

Στο κατάστημα Bijou Box βρίσκετε ποικιλία προϊόντων για γυναίκες και άνδρες, όπως:

  • Σκουλαρίκια
  • Δαχτυλίδια
  • Βραχιόλια
  • Ρολόγια
  • Κολιέ

Το κατάστημα προσφέρει επίσης επισκευές ρολογιών και κοσμημάτων.

Όραμα

«Το όραμα μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία αγορών και υπηρεσιών, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τους. Οι πελάτες μας είναι μοντέρνες γυναίκες και άνδρες που αναζητούν όμορφα, υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά σε σχέδια κοσμήματα και ρολόγια, που ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες».

Για το Bijou Box

Το Bijou Box ιδρύθηκε το 2010. Από την πρώτη μέρα η μεγαλύτερη φιλοδοξία του είναι να προσφέρει στους πελάτες του κοσμήματα και ρολόγια σε προσιτές τιμές. Για αυτόν τον σκοπό, οι εργαζόμενοί του αναζητούν καθημερινά τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κάθε κομμάτι κοσμημάτων επιλέγεται ξεχωριστά, γιατί πρέπει να είναι τόσο μοναδικό όσο κι εσείς.

Στο κατάστημα θα βρείτε φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που θα σας συμβουλεύσει για να βρείτε το κατάλληλο κόσμημα για κάθε περίσταση. Στο σύγχρονο e-shop του μπορείτε να κάνετε αγορές γρήγορα και με ασφάλεια. Το προσωπικό εξυπηρέτησης θα σας δώσει πληροφορίες ευχαρίστως σχετικά με προϊόντα ή τις παραγγελίες σας, μέσω τηλεφώνου ή email.