Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

ARTεμείς

1%
στις online αγορές σας

Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή στις αγορές σας από το artemeis.gr.

Από τις συναλλαγές με €πιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα γάμου και βάπτισης.

Προϊόντα στην ARTεμείς

Στην ARTεμείς βρίσκετε προϊόντα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως:

  • Κοσμήματα
  • Διακοσμητικά
  • Παιδικά δώρα
  • Συλλογή από υφασμάτινες τσάντες και κεριά
  • Είδη γάμου και βάπτισης
  • Εποχικά είδη

Όραμα

«Η ARTεμείς είναι ένα “μαγαζί” που δίνει ζωή και το αίσθημα της αξιοπρέπειας. Εκεί όπου ενήλικες ΑμεΑ βρίσκουν δουλειά. Αυτό είναι το όνειρό μας άλλωστε, με τη βοήθειά σου να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας χρειάζονται για μια ζωή».

Για την ARTεμείς

«“Εμείς”. Είμαστε ΑμεΑ. Η ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ για εμάς σημαίνει ελπίδα, έκφραση, παρέα, ευθύνη και ζωή. Γιατί για εμάς το να δουλεύουμε είναι μια πραγματική “ευκαιρία”. Ευκαιρία στη ζωή».

Αυτά είναι τα λόγια της Παναγιώτας, εργαζόμενης στην ARTεμείς.

Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο. Έτσι γεννήθηκε η ΕΛΕΠΑΠ, από ανθρώπους που ήθελαν όλα τα παιδιά με αναπηρία να έχουν ένα «σπίτι».

Εκεί όπου θα μπορούμε να τα φροντίζουμε, θα κάνουν τις θεραπείες που χρειάζονται για να δυναμώσουν, και θα παίζουν όπως όλα τα παιδιά. Θα ζωγραφίζουν, θα τραγουδάνε και θα μαθαίνουν τους μήνες του καλοκαιριού. Και κάναμε—και κάνουμε— ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και παίρνουμε δύναμη καθημερινά από τη γενναιότητα των παιδιών μας.

Τα γενναία παιδιά, όμως, βρίσκονται παντού. Κάποια τα έχουμε γνωρίσει, κάποια όχι. Μάχονται καθημερινά και δεν το βάζουν κάτω, και με τα χρόνια και αυτά μεγαλώνουν.

Μαθαίνουμε όλοι μεγαλώνοντας να μη λέμε «για πάντα».  Αλλά η ΕΛΕΠΑΠ από το 1937 έχει κρατήσει την υπόσχεσή της. Όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό: για πάντα θέλουμε να είμαστε δίπλα τους. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την ARTεμείς.

Η τέχνη θεραπεύει την ψυχή. Μιλάει τη δική της γλώσσα και εκφράζει αυτά που τα λόγια δεν μπορούν. Ανακουφίζει από τον πόνο, καλλιεργεί τη φαντασία και το πνεύμα, ημερεύει, σε κάνει περήφανο. Δίνει ελπίδα. Η τέχνη είναι για όλους, όπως και η ζωή.

Οι εργαζόμενοι της ARTεμείς εκφράζονται μέσα από μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, αλλά και αξιοποιούν τις ικανότητές τους σε όλων των ειδών τις εργασιακές θέσεις. Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε χειροποίητα καλλιτεχνήματα φτιαγμένα από τους ανθρώπους μας, έργα από ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες που εμπνέονται από τον σκοπό μας και δημιουργούν, αλλά και έτοιμα προϊόντα από αγαπημένους και σταθερούς συνεργάτες μας που στέκονται στο πλευρό μας.

Με τις αγορές σας στηρίζετε την ARTεμείς να προσφέρει δουλειά σε ακόμη περισσότερους ενήλικες ΑμεΑ. Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε με την ARTεμείς:

  • Τηλεφωνικά στο 2107233819 ή στο 2107216140 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00–16:00)
  • Με email στο epikoinonia@artemeis.gr.