Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στο Personal Banking απολαμβάνετε προνόμια που απευθύνονται μόνο σε εσάς, τους ξεχωριστούς πελάτες μας. Σας προσφέρουμε αποκλειστική εξυπηρέτηση, συνεχή υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση. Με εξειδικευμένη γνώση, σας βοηθάμε να καλύπτετε κάθε σας ανάγκη και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.
   
Τα αποκλειστικά σας προνόμια

Τα αποκλειστικά σας προνόμια

Μπορείτε να αποκτήσετε τραπεζικά προϊόντα με προνομιακούς όρους. Καλύπτετε κάθε σας ανάγκη: καθημερινή, αποταμιευτική, επενδυτική, ασφαλιστική και χρηματοδοτική. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε πάνω από 50.000€ σε καταθετικά, επενδυτικά ή/και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και τουλάχιστον 4 ενεργά προϊόντα ή υπηρεσίες στην Eurobank. Δείτε αναλυτικά τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium και κερδίζετε υψηλότερο ποσοστό επιστροφής σε ευρώ. Απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. Επιπλέον, με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή κερδίζετε ευρώ σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις.

Επιπλέον, απολαμβάνετε lifestyle προνόμια για εσάς και την οικογένειά σας που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή σας.

Τα αποκλειστικά σας προνόμια
Ο Personal Banker σας

Ο Personal Banker σας

Ο Personal Banker είναι ο προσωπικός σύμμαχος και εξειδικευμένος συνεργάτης σας. Είναι έμπειρο στέλεχος της Eurobank με πιστοποίηση παροχής επενδυτικών συμβουλών από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Παρακολουθεί την αγορά και σας ενημερώνει για τις επενδυτικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες και το προφίλ σας. Μαζί του σχεδιάζετε το επενδυτικό πλάνο σας για να πετυχαίνετε τους οικονομικούς στόχους σας.

Ο Personal Banker σας
Προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή σας

Προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή σας

Στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Personal Banking μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά τις συναλλαγές σας. Ένας εκπρόσωπός μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Τηλεφωνείτε στο 2109555111.

Με το v-Banking έχετε προσωπική επικοινωνία με τον Personal Banker σας με βιντεοκλήση από τον χώρο σας. Κλείνετε ραντεβού όποτε σας εξυπηρετεί. Εξοικονομείτε χρόνο και κάνετε τις τραπεζικές εργασίες σας εύκολα και με ασφάλεια.

Στους ειδικούς χώρους εξυπηρέτησης Personal Banking στα καταστήματά μας σας υποδεχόμαστε με διακριτικότητα και άνεση. Έχετε προτεραιότητα στα ταμεία για να πραγματοποιείτε χωρίς καθυστέρηση τις καθημερινές συναλλαγές σας.

Προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή σας
Ένα βήμα μπροστά με έγκυρη ενημέρωση

Ένα βήμα μπροστά με έγκυρη ενημέρωση

Με το newsletter e-Personal Eyes ενημερώνεστε έγκυρα για τις νέες τάσεις στις αγορές και τις τελευταίες εξελίξεις στην Eurobank. Μαθαίνετε για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για τα προνόμια που σας προσφέρουν.

Στις οικονομικές αναλύσεις μας η ομάδα Eurobank Research μοιράζεται μαζί σας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της.

Στο Global Statement σας βλέπετε με μια ματιά όλα τα καταθετικά, επενδυτικά και ασφαλιστικά προϊόντα που έχετε στην Eurobank. Σας δίνει την αποτίμηση κάθε προϊόντος και τη συνολική οικονομική θέση σας.

Ένα βήμα μπροστά με έγκυρη ενημέρωση