Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στο Private House απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης για όλες τις υπηρεσίες Private Banking της Eurobank. Σας υποδεχόμαστε σε ένα αρχοντικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, που ανακαινίσαμε για να αναδείξουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Στους χώρους υψηλής αισθητικής του φιλοξενούμε και εκδηλώσεις για την τέχνη, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.
   
Μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης

Μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης

Σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για τις ανάγκες, τα σχέδια και τις επιθυμίες σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης Private Banking. Σας υποδεχόμαστε στο αρχοντικό κτίριο του Private House στην οδό Ομήρου 22 στην Αθήνα, όπου σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες Private Banking της Eurobank. Το περιβάλλον του Private House συνδυάζει αρμονικά το κλασικό με το σύγχρονο και αντικατοπτρίζει τις αξίες μας και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης
Υψηλή αισθητική

Υψηλή αισθητική

Το Private House στεγάζεται σε ένα μεσοπολεμικό κτίριο ιδιαίτερου χαρακτήρα, που χτίστηκε το 1918 και αναπλάστηκε το 1934. Κατά την πρόσφατη ολική αρχιτεκτονική αποκατάσταση του κτιρίου αναδείξαμε τα ιδιαίτερα στοιχεία του, όπως το κλιμακοστάσιο και τα βιτρό. Εμπλουτίσαμε τους χώρους του με 100 έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών από τη συλλογή μας για να δημιουργήσουμε για εσάς έναν χώρο απαράμιλλης αισθητικής.

Υψηλή αισθητική
Χώρος πολιτισμού και εκδηλώσεων

Χώρος πολιτισμού και εκδηλώσεων

Ανοίγουμε τις πόρτες του Private House για να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις με επίκεντρο την τέχνη, τον πολιτισμό, την ευζωία και τον άνθρωπο. Συνεργαζόμαστε δημιουργικά με ιδιώτες, οργανώσεις και φορείς για να διοργανώνουμε και άλλου είδους δράσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, γαστρονομικές επιδείξεις και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

 

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο τεύχος 816 στο «Κ» της εφημερίδας «Καθημερινή».

Χώρος πολιτισμού και εκδηλώσεων