Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Οδηγός μας σε κάθε δράση και σχέση είναι οι αξίες μας. Εδώ μοιραζόμαστε μαζί σας ό,τι είναι αληθινά σημαντικό για όλους εμάς, τους ανθρώπους της Eurobank. Δείτε πώς οι αξίες μας διαμορφώνουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε.
   
Κατανόηση

Κατανόηση

«Μπαίνουμε στη θέση του άλλου»

Αξία έχει να νοιαζόμαστε για τον πελάτη. Γι’ αυτό τον ακούμε προσεκτικά, κατανοούμε τις ανάγκες του και λειτουργούμε προς όφελός του. Έτσι κάνουμε τη διαφορά στη ζωή του.

Κατανόηση
Δυναμισμός

Δυναμισμός

«Πιστεύουμε πως είναι στο χέρι μας»

Αξία έχει να λειτουργούμε με αποφασιστικότητα. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε για συνεχή δράση και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες. Έτσι φέρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον πελάτη μας και στην Eurobank.

Δυναμισμός
Συνεργασία

Συνεργασία

«Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας»

Αξία έχει να κάνουμε τη διαφορά μαζί. Γι’ αυτό είμαστε ομάδα και αφοσιωνόμαστε στην κοινή προσπάθεια. Έτσι εξασφαλίζουμε την επιτυχία όλων μας.

Συνεργασία
Καινοτομία

Καινοτομία

«Χτίζουμε το καινούργιο»

Αξία έχει να διαμορφώνουμε το μέλλον. Γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη σε μια κοινωνία που αλλάζει. Έτσι σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

Καινοτομία
Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη

«Κοιτάζουμε στα μάτια»

Αξία έχει να λειτουργούμε με υπευθυνότητα. Γι’ αυτό ενεργούμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες μας, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μας. Έτσι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Εμπιστοσύνη