Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για να επιλέξουμε ποιοι φοιτητές θα κάνουν την πρακτική άσκησή τους στην Eurobank, ακολουθούμε τις προδιαγραφές των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης που ορίζουν τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Η αίτησή σας

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία της αίτησής σας και το βιογραφικό σας. Διαβάζουμε πώς υποστηρίζετε την υποψηφιότητά σας από τις απαντήσεις που δίνετε στην αίτησή σας.

Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές του προγράμματος πρακτικής άσκησης, σας καλούμε σε συνάντηση για να γνωριστούμε.

Δείτε πώς να κερδίσετε το ενδιαφέρον μας με την αίτησή σας.

Στη συνάντηση γνωριμίας μας

Η συνάντηση πραγματοποιείται στους χώρους μας. Σας υποδέχονται εκπρόσωποι του Ανθρώπινου Δυναμικού μας και της μονάδας στην οποία ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική άσκηση.

Συζητάμε το βιογραφικό σας, τις εμπειρίες σας και τις συμπεριφορές που έχετε επιδείξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Διερευνούμε τις επιθυμίες και τις δεξιότητές σας. Εξετάζουμε ποιες αρμοδιότητες θα σας ωφελήσουν στη διάρκεια της πρακτικής σας.

Στη συνέντευξη έχετε κι εσείς την ευκαιρία να μας ρωτήσετε για την απασχόλησή σας και τις αρμοδιότητες που θα αναλάβετε στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης. Μπορείτε να μας θέσετε τις απορίες σας για το περιβάλλον εργασίας και τις ευκαιρίες εξέλιξης στην Eurobank.

Δείτε τι να περιμένετε και πώς να προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Η αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας μας, αξιολογούμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς και όλους τους υποψήφιους για πρακτική άσκηση. Αποφασίζουμε ποιους φοιτητές επιλέγουμε για πρακτική άσκηση με αξιοκρατικά κριτήρια και σύμφωνα με τις ανάγκες των τμημάτων μας.

Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα της υποψηφιότητάς σας.

Διαβάστε ποια είναι η δέσμευσή μας για αξιοκρατία, αντικειμενικότητα, ίση μεταχείριση και διαφάνεια στις διαδικασίες αξιολόγησης.