Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Πρόγραμμα «Ζωή & Υγεία»

Η Eurobank EFG και η EFG Eurolife Ασφαλιστική, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τους Ομίλους, Ιατρικού Αθηνών και Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, δύο από τα μεγαλύτερα ιατρικά-διαγνωστικά κέντρα της χώρας, θέτουν σε εφαρμογή το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία».
Πρόκειται για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομιακής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το πρόγραμμα αφορά όλους τους πελάτες της τράπεζας Eurobank που τηρούν έναν οποιοδήποτε λογαριασμό καταθέσεων στην τράπεζα, ανεξαρτήτως ποσού, και οι οποίοι αποκτούν το δικαίωμα κάλυψης ιατρικών και διαγνωστικών παροχών είτε εντελώς δωρεάν είτε με έκπτωση η οποία φτάνει και το 40%.

Με ετήσιο κόστος μόλις 100 ευρώ ο πελάτης της τράπεζας που αποκτά το πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία»,  έχει πρόσβαση σε παροχές υγείας όπως:
  • Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς (παθολόγους, καρδιολόγους,  χειρουργούς, ορθοπεδικούς, παιδίατρους).
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις,  έως 200 ευρώ το χρόνο, με εκπτώσεις έως 40% για περαιτέρω εξετάσεις.
  • Δωρεάν check up.
  • Σημαντικές εκπτώσεις έως 20% σε περίπτωση νοσηλείας.
  • Σημαντικές εκπτώσεις έως 40% σε οδοντιατρικές εργασίες και οφθαλμολογικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές.
Ο δικαιούχος του προγράμματος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στους Ομίλους  Ιατρικού  Αθηνών και Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ,  ανάλογα με την προτίμησή του. Σημειώνεται ότι και οι δύο αυτοί πάροχοι καλύπτουν σχεδόν στο σύνολο -άμεσα ή έμμεσα- όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία» να καλύπτει ευρύ φάσμα πελατών της Eurobank ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας ή  ηλικίας. Πέραν αυτών, οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας, μέσω τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο, καθημερινές και αργίες, με εξειδικευμένο προσωπικό των δύο παρόχων.
Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank EFG κ. Μιχάλης Βλασταράκης τόνισε ότι «η Eurobank στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της αντίληψης στηρίζει μέσω προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας τους πελάτες της αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευθύνη που τη διακρίνει ιδιαίτερα σε δύσκολες οικονομικές περιόδους. Μέσω του  προγράμματος «Ζωή και Υγεία» στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας στον πολύ σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της Υγείας».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ασφαλιστικών Εταιριών ΕFG Eurolife κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, επεσήμανε ότι «με το Πρόγραμμα «Ζωή & Υγεία» απευθυνόμαστε σε κάθε ελληνική οικογένεια σε τρεις άξονες˙  πρώτα στην πρόληψη που είναι το θεμέλιο της καλής υγείας, με τις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και το check up, δεύτερον στις συνήθεις ιατρικές επισκέψεις που προσφέρονται δωρεάν και τρίτον στην πρόσβαση σε υπηρεσίες νοσηλείας υψηλού επιπέδου με σημαντικές εκπτώσεις».
Ο Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του ομίλου Ιατρικού Αθηνών κύριος Αντώνης Γερονικολάου, υπογράμμισε ότι «στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών λειτουργούμε με υπευθυνότητα, γνωρίζουμε απόλυτα τον χαρακτήρα του λειτουργήματός μας και συνεισφέρουμε σημαντικά στην υγεία των πολιτών και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών. Κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες των ασθενών μας και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους αξιόπιστα και κυρίως με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αξίες μας είναι η αξιόπιστη διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στο πλαίσιο μιας σωστής ιατρικής περίθαλψης».
Τέλος, ο κύριος Αθανάσιος  Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ δήλωσε: «Πιστεύω ότι παρόμοιες πρωτοβουλίες ευαισθητοποιούν τους πολίτες στην αναγκαιότητα της πρόληψης για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγείας. Με το πρόγραμμα «Ζωή & Υγεία» οι πολίτες μέσω του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποκτούν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Από αριστερά προς τα δεξιά: κ. Αντώνης Γερονικολάου, Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής της Eurobank EFG, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ασφαλιστικών Εταιριών ΕFG Eurolife και κ.  Αθανάσιος  Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ