Τα Τρία Γουρουνάκια είναι ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή γύρω από τη Βαλαωρίτου, που προσφέρει ένα εξαιρετικό κράμα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Το μενού μένει μακριά από περιττούς εντυπωσιασμούς και δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την καθημερινή απόλαυση του φαγητού. Η ιστορία του εστιατορίου φτάνει στο 1998, όταν δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το παντοπωλείο «Η Αθηνάς». Σήμερα, έρχονται τα Τρία Γουρουνάκια να συνεχίσουν την παράδοση και να την εξελίξουν γαστρονομικά. Στο τιμόνι του εγχειρήματος βρίσκεται ο έμπειρος σεφ Δήμος Καλαϊτσίδης, που έχει ήδη καθιερωθεί μέσα από συνεργασίες του με πολλούς γνωστούς χώρους στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Τα υλικά ελληνικής γης παντρεύονται σε εκρηκτικούς συνδυασμούς γεύσης και φαντασίας. Δοκιμάστε κόντρα μόσχου α λα ταλιάτα, τρυφερό ψαρονέφρι χίλια-φύλλα, αρωματικούς κεφτέδες με σως γιαουρτιού και ολοκληρώστε το γεύμα σας με το ακαταμάχητο παστίτσιο σοκολάτας, σε ζεστό φύλλο κρουασάν με σως από λευκή σοκολάτα. Σε συνδυασμό με τον όμορφο, μοδάτο, χρωματιστό και χαρούμενο χώρο του εστιατορίου, οι γεύσεις απογειώνονται!