To Mimaya είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο στην Γλυφάδα, με μεσογειακή κουζίνα. Ο chef και ιδιοκτήτης Μιχάλης Ηρωγλίδης συνδυάζει την αυθεντική γαστρονομική παράδοση της Μεσογείου με φρέσκες ιδέες και δημιουργικές πινελιές. Στο μενού δίνεται έμφαση στα προϊόντα αγροτικών συνεταιρισμών από όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα είδη από το εξωτερικό, τα οποία χρησιμοποιούνται στις συνταγές και μπορείτε να προμηθευτείτε από το Mimaya Shop, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο. Φρέσκια ντομάτα, βουβαλίσια μοτσαρέλλα, πέστο βασιλικού, κροστίνι, ρόκα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: υλικά φρέσκα, διαλεγμένα προσεκτικά, αναμειγνύονται με μεράκι και μαεστρία για να προκύψει ένα πιάτο που η γεύση του θα σας εκπλήξει! Ένα γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο ξεκινά.
Δοκιμάστε Mediterranean Seafood Salad, ορεκτικά, κρεατικά, την σπεσιαλιτέ Saltimbocca alla greca, συνταγές με ψάρια και θαλασσινά, ζυμαρικά και ριζότι. Φρέσκιες σαλάτες, εξαιρετικά ριζότο, απίστευτες μακαρονάδες, κρέατα εξαιρετικής ποιότητας Black Angus και ολόφρεσκο ψάρι συνθέτουν το μενού του MIMAYA, το οποίο συνδυάζει την αυθεντική γαστρονομική παράδοση των χωρών της Μεσογείου με μια μοντέρνα και δημιουργική ματιά στη μαγεία της γεύσης. Η κάβα περιλαμβάνει ελληνικά, γαλλικά και ιταλικά εμφιαλωμένα κρασιά και χύμα από τη Νεμέα.
Η ιδιαίτερη διακόσμηση περιλαμβάνει ντιζάιν αντικείμενα και μεταλλικά φωτιζόμενα ράφια στους τοίχους, που θα σας εντυπωσιάσουν. Το συναρπαστικό γευστικό ταξίδι ξεκινά από το Ιόνιο και την Κέρκυρα, συνεχίζεται στην Κρήτη και καταλήγει στο Βόρειο Αιγαίο και τη Λέσβο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Σαντορίνη. Η αισθητική του χώρου ταξιδεύει κι αυτή με τη σειρά της στη Μεσόγειο ολοκληρώνοντας μια πλούσια γαστριμαργική εμπειρία.