Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το ταξίδι βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας σας

Οι προσδοκίες για εταιρική βιωσιμότητα και επιδόσεις με βάση τα κριτήρια ESG θα αυξάνονται αναπόφευκτα τα επόμενα χρόνια. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις παίζουν κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη ενός αειφόρου οικονομικού συστήματος. Πρέπει να δουν τη βιωσιμότητα ως μια ευκαιρία να παράγουν νέα αξία. Μάθετε πώς να αλλάξετε στρατηγική για να ξεκινήσετε το ταξίδι της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ιδιωτικός τομέας και βιωσιμότητα
Αλλαγή νοοτροπίας και κριτήρια ετοιμότητας
Υιοθέτηση Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Τα βασικά σημεία της πορείας σας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη

  • Αλλαγή νοοτροπίας: Είναι βασικό στοιχείο για τη μετάβασης της επιχείρησής σας προς ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μοντέλο. Εφόσον αντιληφθείτε έγκαιρα το όφελος της εταιρικής βιωσιμότητας, θα ωθήσετε την καινοτόμο εξέλιξη και την προσαρμογή της επιχείρησής σας στις εξωτερικές προκλήσεις.
  • Ετοιμότητα της επιχείρησής σας: Πρόκειται για κομβικό σημείο στην πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το να νιώθετε έτοιμοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε απόλυτα προετοιμασμένοι.
  • Υιοθέτηση των 17 ΣΒΑ στην επιχείρησή σας: Απαιτεί σαφή πρόθεση, σκέψη και προγραμματισμό των βέλτιστων περιβαλλοντικών και κοινωνικών πρακτικών που μπορεί να αναλάβει η εταιρεία σας.
   
Δείτε επίσης