Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ο σκοπός μας

Η Eurobank δημιουργήθηκε για να είναι η τράπεζα των πρωτοπόρων. Φέρνοντας στην Ελλάδα διεθνείς πρακτικές και ξεχωριστά στελέχη, έγινε ο φορέας της καινοτομίας στο τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Με την ανθεκτικότητα, την προσαρμοστικότητα και την ικανότητά μας να βρίσκουμε λύσεις κάτω από πίεση, καταφέραμε να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τις δυσκολίες.

Το DNA της Eurobank είναι η πρωτοπορία. Και είμαστε ξανά σε θέση να το αναδείξουμε. Στον σημερινό κόσμο η ευημερία έχει νέα χαρακτηριστικά. Πρέπει να δημιουργεί ευκαιρίες για τους πολλούς και να φέρνει πιο κοντά το αύριο. Για να βρούμε νέους δρόμους και να στηρίξουμε μια υπεύθυνη, βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς διακρίσεις, είναι ανάγκη να στηρίξουμε τους πρωτοπόρους. Εκείνους που αμφισβητούν το παλιό, που αποδέχονται το καινούργιο, που μπαίνουν επικεφαλής και πηγαίνουν την κοινωνία μπροστά. Για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα, πρέπει κι εμείς να είμαστε διαρκώς στην πρωτοπορία.

Για εμάς στην Eurobank, κίνητρο και στόχος μας είναι να ξανασχεδιάσουμε τη δουλειά μας για καλύτερες, φιλικότερες τραπεζικές σχέσεις. Κοιτάζοντας πέρα από το σήμερα, σε βάθος χρόνου και με βιώσιμες πρακτικές, δημιουργούμε αξία για όλους.

Είμαστε ομάδα. Μια δυνατή ομάδα. Προσφέρουμε τραπεζικά προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις, πιο γρήγορα, πιο απλά, πιο προσιτά.

Για να πάμε όλοι μπροστά, πρέπει παντού όπου υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες να τις κάνουμε πραγματικότητα. Με εκείνους που χτίζουν ένα καλύτερο αύριο.

Η ευημερία χρειάζεται πρωτοπόρους.

Το όραμα μας

Να είμαστε η κορυφαία τράπεζα που δημιουργεί ευημερία για τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία, μέσα από πρωτοποριακές λύσεις.

Οι αξίες μας

  • Ενσυναίσθηση

«Μπαίνουμε στη θέση του άλλου»

Αξία έχει να νοιαζόμαστε για τον πελάτη. Γι’ αυτό τον ακούμε προσεκτικά, κατανοούμε τις ανάγκες του και λειτουργούμε προς όφελός του. Έτσι κάνουμε τη διαφορά στη ζωή του.

  • Δυναμισμός

«Πιστεύουμε πως είναι στο χέρι μας»

Αξία έχει να λειτουργούμε με αποφασιστικότητα. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε για συνεχή δράση και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες. Έτσι φέρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον πελάτη μας και στην Eurobank.

  • Συνεργασία

«Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας»

Αξία έχει να κάνουμε τη διαφορά μαζί. Γι’ αυτό είμαστε ομάδα και αφοσιωνόμαστε στην κοινή προσπάθεια. Έτσι εξασφαλίζουμε την επιτυχία όλων μας.

  • Καινοτομία

«Χτίζουμε το καινούργιο»

Αξία έχει να διαμορφώνουμε το μέλλον. Γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συνεχή εξέλιξη σε μια κοινωνία που αλλάζει. Έτσι σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

  • Εμπιστοσύνη

«Κοιτάζουμε στα μάτια»

Αξία έχει να λειτουργούμε με υπευθυνότητα. Γι’ αυτό ενεργούμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες μας, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μας. Έτσι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.