Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με αιχμή το Κέντρο Καινοτομίας μας ενισχύουμε την καινοτομία εντός και εκτός Eurobank. Σε μια εποχή ολοένα και πιο ψηφιακή δημιουργούμε σύγχρονες επιλογές που βελτιώνουν τη δική σας εμπειρία. Παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις στη χρήση νέων τεχνολογιών στον χρηματοοικονομικό κλάδο και οργανώνουμε δράσεις που θέτουν τις βάσεις για τη δημιουργία FinTech (Financial Technology) οικοσυστήματος στην Ελλάδα.

Μεταμορφώνουμε την εμπειρία του πελάτη

Στο Κέντρο Καινοτομίας της Eurobank αναπτύσσουμε ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη με έξυπνους τρόπους εξυπηρέτησης. Γι’ αυτόν τον σκοπό, παρακολουθούμε τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις της ψηφιακής εποχής.

Εντοπίζουμε ευκαιρίες, βέλτιστες πρακτικές, νέες τεχνολογίες, προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες. Υλοποιούμε τις καλύτερες επιλογές σε συνεργασία με τις κατάλληλες μονάδες της Eurobank.

Ναι στην ανοιχτή συνεργατική καινοτομία

Καλλιεργούμε την ανοιχτή συνεργασία με αξιόλογα οικοσυστήματα νεοφυών επιχειρήσεων για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υλοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Οργανώνουμε δράσεις με σκοπό τη συνεργατική δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο του FinTech. Με συνέδρια, σεμινάρια και workshops φέρνουμε τους νέους ανθρώπους σε επαφή με πρακτικές που εφαρμόζονται στο εξωτερικό.

Ψηφιακή καινοτομία και επιχειρηματικότητα

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε δράσεις που ενισχύουν την ψηφιακή καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα στον κλάδο του FinTech.

Κάθε χρόνο οργανώνουμε τον περιφερειακό διαγωνισμό Beyond Hackathon. Σε αυτόν μικρές ομάδες έχουν την ευκαιρία μέσα σε 48 ώρες να επεξεργαστούν και να παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή τις ιδέες τους για νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Ενημερωθείτε για τον περιφερειακό διαγωνισμό Beyond Hackathon.

Προβάδισμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Το Κέντρο Καινοτομίας της Eurobank είναι το πρώτο που δημιουργείται από τράπεζα για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Μέσα από αυτό υπηρετούμε μια διαχρονική δέσμευσή μας: Να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Με τις δράσεις μας αναδεικνύουμε τον ρόλο της Eurobank ως opinion leader στον τομέα της ψηφιακής καινοτομίας.

Δημιουργικότητα και καινοτομία καθημερινά

Θέλουμε η καινοτομία να αποτελεί μέρος της καθημερινής λειτουργίας μας. Γι’ αυτό προωθούμε την ενδοεπιχειρηματικότητα ως αντίληψη και πρακτική.

Ενθαρρύνουμε την καινοτόμο σκέψη στους ανθρώπους μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες για να αξιοποιούν τις νέες ιδέες τους στο πλαίσιο της δουλειάς τους.

Διευρύνουμε τις δεξιότητες των συναδέλφων μας και τους πλαισιώνουμε με τα απαραίτητα μέσα. Τους προσφέρουμε κατάλληλες υποδομές, τεχνολογικά εργαλεία, μεθοδολογίες και εκπαιδευτικές δομές που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα.