Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Συνεργασία COSMOTE και EFG Eurobank

Συνεργασία COSMOTE και EFG Eurobank.Σειρά υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, προσφέρουν από κοινού, η COSMOTE και η Τράπεζα EFG Eurobank. Οι υπηρεσίες αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιριών με στόχο την την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Συνεργασία COSMOTE και EFG Eurobank.
Σειρά υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, προσφέρουν από κοινού, η COSMOTE και η Τράπεζα EFG Eurobank. Οι υπηρεσίες αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιριών με στόχο την την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες τους.Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι COSMOKAΡΤΑ και πελάτες της Τράπεζας EFG Eurobank, έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους με ένα τηλεφώνημα, εύκολα και οποιαδήποτε ώρα και ημέρα επιθυμούν, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας γίνεται μέσω του Europhone Banking στον αριθμό 1144. Η κλήση από κινητό COSMΟΚΑΡΤΑ είναι δωρεάν και η αγορά του χρόνου ομιλίας γίνεται με χρέωση του λογαριασμού του πελάτη στην τράπεζα και ολοκληρώνεται με την γνωστοποίηση του 16ψήφιου κωδικού ανανέωσης. Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει χρόνο ομιλίας αξίας 5.000 δρχ. και 10.000 δρχ. (συν 1.000 δρχ. δώρο).
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εταιρίες, έχουν ήδη προχωρήσει στην έκδοση και κυκλοφορία πιστωτικής κάρτας της κατηγορίας co-branded με την επωνυμία COSMOTE - Eurobank VISA.