Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τώρα, οι διατραπεζικές σας συναλλαγές στα καταστήματα και τα εναλλακτικά δίκτυα της Eurobank, του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Νέας ProtonBank γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Τ.Ε. (Νέο ΤΤ) και της Νέας Proton Τράπεζας Α.Ε.(Νέα Proton), στις 30 Αυγούστου, ο όμιλος Eurobank καλωσορίζει τους πελάτες του διευρυμένου ομίλου προσφέροντάς τους ένα πρώτο σημαντικό όφελος στις καθημερινές τους συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες κάτοχοι χρεωστικών καρτών των τριών Τραπεζών έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση το σύνολο του Δικτύου των ATM και των τριών Τραπεζών στην Ελλάδα για αναλήψεις μετρητών και ενημέρωση υπολοίπου, με χρήση των καρτών αυτών. Επίσης, όλοι οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς χρέωση μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα, δικών τους ή τρίτων, που τηρούνται στη Eurobank, στο Nέο T.T., και στη Nέα Proton καθώς και πληρωμή πιστωτικών καρτών, μέσω των Καταστημάτων και των Ηλεκτρονικών Δικτύων της Eurobank, του Nέου Τ.Τ. και της Nέας Proton.

Οι άνθρωποι του διευρυμένου ομίλου Eurobank εργάζονται εντατικά για την έναρξη της αρμονικής και ταχείας λειτουργικής συγχώνευσης των τριών τραπεζών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι πελάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα από τα αυτόνομα δίκτυα εξυπηρέτησης, ενώ σταδιακά ο Όμιλος θα προσφέρει νέες δυνατότητες, προϊόντα και υπηρεσίες προς όλους.

_________________________________________________________________

Ο διευρυμένος όμιλος Eurobank είναι ένας Ευρωπαϊκός τραπεζικός οργανισμός, με σύνολο ενεργητικού € 82,1 δισ.(pro-forma), με δυναμικό πάνω από 20,000 εργαζόμενους και συνολικό δίκτυο άνω των 1,100 καταστημάτων. Με την ενοποίηση των τριών τραπεζών, ο όμιλος Eurobank αποκτά ενισχυμένη στρατηγική θέση στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Παράλληλα, κατέχει συστημική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο και διαθέτει παρουσία στην Ουκρανία.