Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με την νέα υπηρεσία Personal Investment Portfolios οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε διαμορφωμένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν την επενδυτική στρατηγική που ταιριάζει στις ανάγκες τους, στις δυνατότητές τους και στο επενδυτικό προφίλ τους ενώ παράλληλα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής διαχείρισης από τους ειδικούς της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, τη Νο.1 εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία, Personal Investment Portfolios, προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως:

Επαγγελματική διαχείριση

Οι πελάτες μας επωφελούνται από την τεχνογνωσία των ειδικών, οι οποίοι καταρτίζουν τους διαθέσιμους τύπους των επενδυτικών στρατηγικών ανά κατηγορία επενδυτικού προφίλ. Παράλληλα, παρακολουθούν τα χαρτοφυλάκια σε τακτική βάση και αναδιαρθρώνουν τη σύνθεση κάθε τύπου από αυτά, όταν το κρίνουν απαραίτητο έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ανάλογη επενδυτική στρατηγική.

Επενδύσεις με βάση το επενδυτικό προφίλ του πελάτη

Για να μπορέσει ο πελάτης να επιλέξει την κατάλληλη επενδυτική στρατηγική, θα πρέπει πρώτα να προσδιορισθεί το επενδυτικό του προφίλ, μέσω της συμπλήρωσης ενός σχετικού ερωτηματολογίου. Στη συνέχεια, επιλέγει την επενδυτική στρατηγική που ταιριάζει στο προφίλ του, στη χρηματοοικονομική του κατάσταση, στους επενδυτικούς του στόχους (συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου ανοχής κινδύνου), καθώς και στον χρονικό ορίζοντα που θέλει να επενδύσει.

Διασπορά Χαρτοφυλακίου

Μέσα από τις επενδυτικές στρατηγικές επιτυγχάνεται διασπορά του χαρτοφυλακίου με αποτέλεσμα τη μείωση του κινδύνου.

Ταχύτητα και ευκολία

Ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει εύκολα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, χωρίς να χρειάζεται να ασχολείται με τη διαχείριση και την παρακολούθησή του.

Πλήρης διαφάνεια

Παρέχεται τακτική ενημέρωση για την πορεία του επενδυτικού χαρτοφυλακίου και υπάρχει πλήρης διαφάνεια ως προς στη διαχείρισή του καθώς και στην εκτέλεση των συναλλαγών.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 5000€.

Με τη συμμετοχή δύο στελεχών του ομίλου μας, της κυρίας Μαρίας Κωλέττα, Βοηθού Γενικού Διευθυντή και Επικεφαλής Πωλήσεων της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, και του κύριου Γιάννη Μαρτίνη, Επικεφαλής Personal Banking, δημιουργήθηκε ένα επεξηγηματικό video με ανθρώπινο πρόσωπο και κεντρικό μήνυμα «Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στις επενδύσεις για να επενδύσεις», στο οποίο οι πελάτες μας θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσα από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

(Η προβολή του συγκεκριμένου video εξαρτάται από την πολιτική πρόσβασης στο διαδίκτυο. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το IT Help Desk)

 

Η νέα υπηρεσία Personal Investment Portfolios, αποτελεί μέρος των νέων, επιπλέον δυνατοτήτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας για συναλλαγές σε αμοιβαία κεφάλαια μέσω του e-banking, από τις 02.10.2023, για τις οποίες οι πελάτες μας έλαβαν ενημέρωση μέσω των εσωτερικών καναλιών της Eurobank.