Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το Exportgate αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου, που διευκολύνει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων να δικτυωθούν στην παγκόσμια αγορά και να επιτύχουν συνέργειες για τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα αποτελεί ένα από τα πρώτα διεθνή παραδείγματα εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης για το καλό των επιχειρήσεων και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα εξελιγμένα εργαλεία και λειτουργικότητες, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τα πιο καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία για να αναπτύξουν την διεθνή τους επέκταση.

To 2023 πέραν της δυνατότητας πρόσβασης των μελών στο Trade Club Alliance, το Πρώτο Διεθνές Επιχειρηματικό Ηλεκτρονικό Δίκτυο, το οποίο υποστηρίζεται από 12 διεθνείς τραπεζικούς ομίλους με πάνω από 23.800 μέλη σε περισσότερες από 40 χώρες, οι ελληνικές και κυπριακές εταιρείες μέλη του Trade Club έχουν και τη δυνατότητα πρόσβασης στα Opportunities. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν αγγελίες, στο περιβάλλον του Trade Club, σχετικά με κάθε επιχειρηματική τους ανάγκη, απευθυνόμενοι στο σύνολο των επιχειρήσεων-μελών του Trade Club Alliance από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, μπορούν να αναζητήσουν αγγελίες που έχουν αναρτήσει τα μέλη του Trade Club και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε αυτές που ταιριάζει το προφίλ και οι ανάγκες της επιχείρησής τους.

Με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, οι πιο κατάλληλες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα μέλη του Exportgate, διασυνδέοντας επιχειρήσεις και ανάγκες από τις σημαντικότερες αγορές του πλανήτη.

Σε όλα τα μέλη του δικτύου παρέχεται η δυνατότητα να διευρύνουν τους διεθνείς ορίζοντες τους και να συνδεθούν με εμπορικούς συνεργάτες απ’ όλον τον κόσμο, ενώ την ίδια στιγμή μέσα από το πλούσιο περιεχόμενο της ψηφιακής βιβλιοθήκης διεθνούς εμπορίου, τα μέλη του portal εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εμπορικές πληροφορίες για πάνω από 180 χώρες-αγορές καθώς και στα στοιχεία για πάνω από 1.000.000 δυνητικούς συνεργάτες από 200 χώρες, με στόχο να διευρύνουν την επιχειρηματική τους επέκταση.

Στο Exportgate πλέον συμμετέχουν πάνω από 5.400 ελληνικές επιχειρήσεις από όλους τους δυναμικούς εξαγωγικούς κλάδους της χώρας μας.

Τα νέα εργαλεία εξεύρεσης δυνητικών συνεργατών μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον του Exportgate και του Trade Club, και οι ευκαιρίες που προσφέρουν στις ελληνικές επιχειρήσεις προβάλλονται με νέα υλικά (banners, facebook posts, linkedin posts, carousels, native content plaforms) στο πλαίσιο της year round digital καμπάνιας του Exportgate, καθώς και μέσω της αποστολή στοχευμένου ενημερωτικού newsletter στα μέλη του portal.

Το 2023 αποτελεί χρονιά σταθμό στην πορεία του Exportgate, καθώς κλείνει τα 10 χρόνια ενεργής και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, έχοντας υποστηρίξει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στο εξαγωγικό τους ταξίδι διεθνώς. Στη διαδρομή αυτή, το Exportgate έχει κατακτήσει μοναδικές διακρίσεις όπως το Gold Effie Αward και την ανάδειξή του στους Global Finance Innovators.

Το Exportgate θα συνεχίσει να εξελίσσεται τεχνολογικά αλλά και σε αριθμό μελών και συνεργαζόμενων τραπεζών, ώστε να αποτελεί το μοναδικό one-stop-shop για τις Ελληνικές και Κυπριακές επιχειρήσεις που θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους στις ξένες αγορές.