Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Γνώση και πολλαπλές δυνατότητες για επενδύσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο και τις διεθνείς αγορές.

Το Eurobank trader είναι η σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών της Eurobank Equities για την εκτέλεση επενδυτικών συναλλαγών online, σε ελληνικές και ξένες μετοχές καθώς και σε ελληνικά παράγωγα.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι από τις πρώτες που δημιουργήθηκαν όταν το Χρηματιστήριο έδωσε τη δυνατότητα για online σύνδεση με Χρηματιστηριακές εταιρείες. Από τότε εξελίσσεται σταθερά, με τη σημερινή πλατφόρμα να είναι η 3η κατά σειρά και η πιο πλήρης από πλευράς εργαλείων, προσβασιμότητας και προϊόντων.

Εύχρηστη, με ασφαλές λειτουργικό και περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, δίνει στους πελάτες τον έλεγχο των πράξεων και των επενδύσεών τους και πρόσβαση σε πάνω από 3.000 προϊόντα στις σημαντικότερες αγορές του κόσμου. Με πληθώρα εργαλείων τεχνικής ανάλυσης, τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επενδυτές, προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης καταχώρισης εντολών μέσω υπολογιστή, tablet αλλά και κινητού, από όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μέσω της εφαρμογής Eurobank Trader App.

Ο επενδυτής μπορεί να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του καθώς και τις τιμές των μετοχών και των παραγώγων σε πραγματικό χρόνο, έχοντας άμεση πρόσβαση στις αναλύσεις του πολυβραβευμένου τμήματος ανάλυσης της Eurobank Equities, ενώ παράλληλα έχει δυνατότητα να έχε στην διάθεσή του και το πρόγραμμα Trader’s Eye, ένα σύγχρονο εργαλείο παρακολούθησης τιμών στην ελληνική αγορά, το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τους στόχους του πελάτη.

Μέσα στο 2023, πραγματοποιήθηκαν δύο καμπάνιες επικοινωνίας, με πιο πρόσφατη την επικοινωνία για την εφαρμογή Eurobank Trader App, σε digital μέσα και ραδιόφωνο.

Μπορείτε να δείτε το video που δημιουργήθηκε για την πλατφόρμα Eurobank Trader εδώ και να ακούσετε το ραδιοφωνικό spot για το Eurobank Trader App εδώ.

(Η προβολή του συγκεκριμένου video εξαρτάται από την πολιτική πρόσβασης στο διαδίκτυο. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το IT Help Desk)